Álomházasság ment tönkre - A színésznő 25 év után válik
Beadta a válókeresetet Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi főszereplőnője.

nia-vardalos-valas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csak kevesen tudják, hogy a Bazi nagy görög lagzi című film igaz történeten alapul: a vígjáték főszereplőnőjének, Nia Vardalos-nak a történetét meséli el, aki bigott családja tiltása ellenére beleszeretett, majd hozzáment egy nem görög férfihoz.

Beadták a válókeresetet

A filmben Toula Portokalos párját ugyan nem a valódi férje alakítja, hanem a Szex és New Yorkból ismert John Corbett, de élete párja, Ian Gomez is feltűnt benne, Ian legjobb barátjaként. A film láttán az egész világ szurkolt a szerelmüknek, hiszen Toula és Ian dacolva az őseik haragjával, mindent feláldoztak egymásért, viszont a romantikus komédiával ellentétben a valóságban nem lett happy end a sztorijukból: a színésznő tegnap ugyanis beadta a válókeresetet.

nia-vardalos-valas-nagy

A sztárpár már 25 éve élt látszólag boldog házasságban, így a rajongók sem értik, hogy mi vezethetett a válásukhoz. Közös gyermekük sajnos nem születhetett, pedig 13 alkalommal próbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel és hormonkezelésekkel, így 2008-ban úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy picurt - ekkor került hozzájuk a kislányuk, az akkor hároméves Ilaria.

A szomorú hírt a TMZ közölte le, de egyelőre ők sem tudják, hogy a sztár mi miatt döntött a válás mellett.

Nia Vardalos vallomása

A színésznő korábban bővebben is mesélt a meddőségéről és az adoptálás utáni életéről - olvasd el ezt is!

Ezt is szeretjük