Fotó! Meztelenre vetkőzött egy magazin címlapján az Így jártam anyátokkal sztárja
Neil Patrick Harris testén csak egy csokornyakkendő és egy kalap van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neil Patrick Harris rajongói örülhetnek: a Rolling Stone magazin címlapjáról mindenki kedvenc Barney Stinsonja néz farkasszemet az olvasókkal - és bizony Harris nem visel mást, csak egy csokornyakkendőt és egy stratégiai ponton elhelyezett cilindert.

Természetesen a nagy nekivetkőzésnek megvan az apropója: Hollywood jelenleg talán legismertebb meleg színésze friss szerepe kapcsán szabadult meg ruháitól a Rolling Stone kedvéért, és adott kendőzetlenül őszinte interjút a lapnak.

Musicalben játszik

Harris ugyanis a Broadway színpadán egy transzszexuális glamrockénekest fomál meg a Hedwig és a mérges csonk - Hedwig and the Angry Inch - című darabban. És olyannyira komolyan készült a szerepre, hogy ezért még fogyni és izmosodni is képes volt.

- Azt hiszem, az, hogy ledobott pár kilót, hihetetlen erőt ad neki. Elképesztően jó teste lett! - áradozott róla a Rolling Stone újságírójának vőlegénye, David Burtka, akivel Harris évek óta boldog párkapcsolatban él.

A 40 éves színész egyebek közt elárulta, hogy a karrierjét semmilyen módon nem befolyásolta az, hogy a férfiakhoz vonzódik. Sőt, úgy érzi, a coming out még inkább hozzásegítette a sikerhez.

Még több munkája van, mint korábban

- Miután kiterítettem a lapjaimat, még több lehetőséghez jutottam, mint annak előtte. Vannak színészek, akiket nem alkalmaznak, mert képtelenség belelátni a lelkükbe, hogy megtudja az ember, milyenek is valójában, hiszen folytonosan rejtegetik az igazi önmagukat a világ elől - véli Harris.

Persze azért számára sem volt könnyű a nagy kitárulkozás, különösen nem a családja előtt - mint a lapnak elmesélte, bátyjával, Briannel csak szépen fokozatosan tudta megosztani, mi is az igazság a szerelmi életével.

Eleinte csak arra célozgatott, hogy nincs nagy kedve randizgatni. Aztán bevallotta, hogy kedveli ugyan a lányokat, de azért nem közömbös a pasik iránt sem. Végül csak kibökte, hogy valójában meleg, és kizárólag a pasik jönnek be neki.

Neil Patrick Harris és párja, David Burtka a gyermekeikkel

Ezek után a nagy nyilvánosság elé állni már nem jelentett akkora megpróbáltatást, és valóban, a karrierjét a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolta a vallomása - az Így jártam anyátokkal záró epizódját követően már le is forgatott egy mozifilmet, a Holtodiglan című thriller már az utómunkálatoknál tart.

A nőcsábász Barney Stinson szerepében egyébként a hetero pasik is hitelesnek találják, állítása szerint rendszeresen megállítják az utcán, Barney-nak szólítják, és a beszólásait idézgetik.

Ami a musicalszerepet illeti, az amúgy férfias sztárnak Hedwig karaktere miatt rá kellett találnia a saját feminin oldalára, de párja szerint ez végül, ha nehezen is, de sikerült neki.

- Azt hiszem, Neil rájött, van annyira férfias jelenség, hogy nyugodtan kiélheti a nőiességet a színpadon - mesélte a magazinnak.

A Rolling Stone legfrissebb száma május 9-én, pénteken került az újságosstandokra, illetve a digitális változat is letölthető.

Ezt is szeretjük