Bevallotta! A pasikra bukik az ismert sorozatsztár
A népszerű színész 2004 óta él kedvesével, akivel 2007-ben jelent meg először együtt a nyilvánosság előtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban ma már egyre inkább elfogadottnak számít, ha valaki a saját neméhez vonzódik, ám még mindig akadnak, akik képtelenek úrrá lenni homofóbiájukon. 


Az álomgyár története nem véletlenül van tele olyan szívszorító sorsú sztárokkal, akik rejtőzködő homoszexuálisként élték le élüket, mintsem hogy bevallják az igazságot - elég csak például Richard Chamberlainre vagy Montgomery Cliftre gondolni.

Ám akadnak kivételek, akik magasról tesznek arra, mit gondolnak róluk, és felvállalják nemi orientációjukat. Ezen sztárok közé tartozik Neil Patrick Harris is, aki 2006 novemberében vallotta be, hogy a pasikat szereti.

Szóvivője tagadott, ő beismerte

Miután a 36 éves amerikai színész állítólagos homoszexualitásáról cikkeztek a lapok, szóvivője tagadta a szóbeszédet. Ám Harris nem sokkal később a következőket nyilatkozta a People magazinnak:

- A közönség mindig is kedves volt hozzám, és egészen mostanáig teljesen normális életet élhettem. Most azonban úgy fest, bizonyos spekulációk övezik magánéletemet.

Így ahelyett, hogy ignorálnám azokat, akik közzéteszik a rólam alkotott véleményüket, örömmel osztom meg a nyilvánossággal az igazságot. Büszkén jelentem be: egy roppant elégedett meleg férfi vagyok, aki teljes értékű életet él, és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy csodálatos emberekkel dolgozhatok együtt a szakmámban, amit nagyon szeretek.

A How I Met Your Mother sorozat sztárja a 2007-es Emmy-díjátadó gálán jelent meg először nyilvánosan szerelmével, David Burtka színésszel, akivel immáron 2004 áprilisa óta él boldog kapcsolatban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2008 februárjában Harris megejtő gyengédséggel nyilatkozott a US Weekly magazinnak társáról, akit a jobbik felének és kitűnő szakácsnak nevezett.

Ezt is szeretjük