Szexvideókért 3 és fél év börtön! Nem kegyelmezett a bíróság a népszerű énekesnek
A szexbotrányba keveredett Nazril Arielt hétfőn ítélték el Indonéziában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. január 31-én három és fél év börtönbüntetésre, illetve 250 millió rúpia - ez 28 ezer amerikai dollárnak felel meg - bírságra ítélték Jáva szigetén Nazril Arielt, aki még tavaly nyáron keveredett szexbotrányba.

A 29 éves indonéz énekes laptopját 2010 júniusában lopták el, és nem sokkal később kerültek ki az internetre azok a házilag rögzített szexvideók, amelyeken két nővel létesít nemi kapcsolatot a hazájában óriási népszerűségnek örvendő sztár.

12 évet is kaphatott volna

Az eredetileg Nazril Ariel néven született pop-rock énekest a rendőrség nem sokkal később őrizetbe vette, és előzetes letartóztatásban volt egészen a tárgyalása végéig, minek során az ügyészek a maximális 12 év helyett öt év börtönnel sújtották volna.

Indonéziában 2008-ban vezették be azt a pornográfia-ellenes törvényt, amely alapján elítélhették a Peterpan nevű együttes frontemberét, az eset pedig óriási visszhangot váltott ki nemcsak Indonéziában, hanem világszerte is.

Ami a szexvideókat illeti: Nazril Ariel tulajdonképpen semmi olyasmit nem csinál rajtuk, amihez hasonlóval ne találkozhattunk volna korábban is: az egyiken 27 éves barátnőjével, Luna Mayával, a másikon pedig Cut Tari sorozatsztárral szeretkezik.

Házasságtörés is történt

A hölgyek kezdetben nem voltak hajlandó beismerni, hogy ők szerepelnek a home videókon, Cut Tari helyzetét pedig tovább súlyosbítja, hogy férjnél volt, amikor a felvétel készült, őt házasságtörésért meg is köveznék.

Indonéziában él jelenleg a Földön a legtöbb muszlim - a 2000. évi népszámlálás szerint a lakosság 88%-a vallotta magát muszlim vallásúnak, őket pedig mérhetetlenül felháborította Ariel szexbotránya.

Az énekes home videói mellesleg olyan nagymértékben terjedtek el a világhálón, hogy a rendőrség internetkávézókban razziázott, az iskolákban pedig átkutatták a tanulók mobiltelefonjait, hogy nincsenek-e rajtuk az említett felvételek.

Ezt is szeretjük