Egy deka felesleg sincs a 3 gyerekes Natalja Vogyanován

Natalja Vogyanova híres szupermodell, mégis többre értékeli a csillogásnál a családi együttléteket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Natalja Vogyanova mindig csuklana, valahányszor egy nő hitetlenkedve csóválja a fejét karcsú alakja láttán, akkor valószínűleg nem sok nyugodt pillanata maradna. A szépséges orosz modell ugyanis nemcsak szemtelenül fiatal, de lányos alkata egyenesen lenyűgöző - a 27 éves sztár ugyanis már három kis lurkó anyukája!

A V magazinban novemberben lesz látható

Erről bárki meggyőződhet, aki elnézi a V magazin novemberi számában megjelenő szexis fotókat. Bár való igaz, Vogyanova már-már túlságosan is soványnak tűnik az aligruhás felvételeken, karcsúsága mégis valamiféle földöntúli légiességgel ruházza fel a szépséges szupermodellt.

Bocsánatkérésből szerelem

És hogy miként lehet valaki 27 éves korára elismert modell és háromgyermekes, boldog anyuka is egyben? Nos, talán jókor kell jó helyen lenni - és csak olyanba szabad belemenni, amit az ember szívből akar. Mint ahogy tette ezt Vogyanova is.

Férjével ugyanis egyáltalán nem úgy kezdődött a kapcsolatuk, ahogy azt elvárnánk egy tündérmese szereplőjétől. Állítólag Justin Trevorral egy partin futottak össze, valamikor az ezredforduló környékén. Az angol lord és nem mellékesen milliárdos hevesen udvarolt neki, ám Vogyanova keményen kikosarazta. A korábban megrögzött agglegény viszont ahelyett, hogy vérig sértődve más nővel vigasztalódott volna, másnap felkereste és elnézést kért tőle viselkedéséért.

A bocsánatkérés olyannyira jól sikerült, hogy 2001 novemberében összeházasodtak, majd egy hónappal később meg is született első gyermekük, Lucas Alexander, akit 2006-ban egy kislány, Neva követett. A harmadik, Viktor pedig 2007 szeptemberében bújt ki a mama pocakjából. Az öttagú család azóta boldogságban, békességben él, és a szülők igyekeznek mindent megadni a kis porontyoknak.

A három lurkó közül kettővel, plusz a hű férjjel

Szegény családból származik

Vogyanovának egyébként nem csak a magánélete alakult meseszerűen, hanem a karrierje is. Tiniként még gyümölcsöt árult a piacon, néhány évvel később viszont már a legnagyobb divatházak keresték kegyeit. 17 évesen három hónap alatt megtanult angolul, majd Párizsba ment szerencsét próbálni. Azóta majd' kétszáz divatbemutatón vett részt a legnagyobb márkákat  - Chanel, Louis Vuitton, Pepe Jeans - képviselve.

2008-ban ugyan bejelentette, hogy többé nem lép kifutóra, de azért időről időre elvállalja a magazinok felkéréseit, mint a legutóbbi V magazinét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha meg éppen nem pózol, akkor az általa létrehozott Nyílt Szív Alapítvány segítségével azon ügyködik, hogy minél több orosz kisgyerkőc vehesse birtokba azokat a minőségi játszótereket, melyeket Oroszország-szerte létesítenek.
Ezt is szeretjük