Te is elolvadsz tőle! Natalie Portman kisfia már 1 éves
Képek!
Natalie Portman sétálni vitte imádnivaló kisfiát, Aleph-et, aki idén egyéves, és szörnyen akaratos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman sétálni vitte imádnivaló kisfiát, Alephet. A képek tanúbizonysága szerint a fiúcska kicsit duzzogott, amiért édesanyja babakocsiba kényszerítette.

A Csillagok háborúja sztárja és párja, Benjamin Millepied Párizsba utazott. A 31 éves éves Natalie a Dior arca, és a divatház kampányában Amidala hercegnőre is számos feladat várt.

Teljesen zavarba jött

Az egyéves Aleph nem volt lenyűgözve a francia fővárostól és az sem derítette jobb kedvre, hogy neki vannak a legelragadóbb szülei a földön. Nyilvánvalóan csak fáradt volt, perceken belül ugyanis el is aludt.

Édesanyjának már okozott pár kellemetlen percet akaratosságával, amikor egy étteremben nem volt hajlandó abbahagyni a sírást, bármit csináltak is vele. A Fekete hattyú sztárja annyira zavarba jött, hogy sűrű bocsánatkérések közepette kifizette mindenkinek a számláját, hiába tiltakoztak ellene a vendégek.

Ettől az incidenstől eltekintve a család élvezte a francia kiruccanást, Natalie is tudott kicsit lazítani, mielőtt folytatja a munkát a Knight of Cups című filmben.

Titkok övezik az életét

Kicsit hajszás lehet mostanában a szépséges színésznő élete, hiszen egyszerre több filmet is forgat. Annyi könnyebbség van a dologban, hogy mindkét filmben Christian Bale a partnere és ugyanaz a rendező is. A Knight of Cups és a Lawless is csak jövőre kerülnek a mozikba.

A filmek történetét és stáblistáját is homály fedi, eddig a Lawless-ről csak annyi szivárgott ki, hogy egy szerelmi háromszög áll majd a középpontban.

A Leon, a profi Mathildájának életében ugyanakkor nem ez az egyetlen titok. Bár számos találgatás látott napvilágot, hogy összeházasodott-e a két fiatal művész, ők egyelőre hallgatnak. A Fekete hattyú forgatásán találkoztak, 2010-ben már bejelentették az eljegyzést és azt is, hogy babát várnak.

A koreográfusként dolgozó Millepied egyik ékszerész barátja ugyanakkor elszólta magát: ő készített a pár számára gyűrűket, Portmannak két gyémántgyűrűt, míg Benjaminnak egy egyszerű fehérarany karikagyűrűt.

Ezt is szeretjük