Bizarr arcú csúfság lett az egykor szexi Natalie Imbruglia
Értetlenül áll az egész világ Natalie Imbruglia rémisztő plasztikai átalakulása előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érthető, ha sokakat sokkol Natalie Imbruglia legújabb fotója. Az ausztrál énekesnő ugyanis enyhén szólva is túlzásba vitte a plasztikáztatást, ezzel az arccal és merev mosollyal könnyedén a frászt hozhatná bárkire.


Az sem sokat segít az összhatáson, hogy a barna hajú énekesnő szőkére festtette haját, habár ezt még meg lehetne bocsátani neki.

Azt viszont már nem, hogy úgy néz ki, mintha egy gonosz boszorkány egy műanyag guminőt varázsolt volna belőle.

Azt természetesen nem lehet tudni, hogy mi vitte rá a 33 éves sztárt, hogy kés alá feküdjön, hiszen korából adódóan egyelőre nem kellett az öregedés kellemetlen tüneteitől tartania.

Az azonban elképzelhető, hogyha ezzel a fejjel lép majd legközelebb a színpadra, sok rajongójának leesik majd az álla a rémisztő látványtól, hiszen az énekesnő arcán nyoma sem maradt különleges szépségének.

Új lemezét évek óta várják

Natalie Imbruglia a kilencvenes évek elején az ausztrál Szomszédokban tűnt fel, és két évvel azután kezdett szóló énekesi karrierbe, hogy kilépett a sorozatból.

Első slágere, a Torn világszerte rajongókat szerzett neki, első albumából, a Left of the Middle-ből pedig 7 milliót adtak el. Azóta mindössze két stúdióalbummal jelentkezett, amelyek sikere meg sem közelítette a debütáló lemezét.

Erről az eladási példányszámok is tanúskodnak, hiszen a mai napig összesen 10 millió fogyott lemezeiből, ebből az első lemez hasította ki a 7 milliós szeletet.A rajongók azonban nem adták fel a reményt, és kíváncsian várják a negyedik albumot, ami Angliában a legfrissebb hírek szerint jövő tavasszal jelenik majd meg.
Ezt is szeretjük