Fotó! 50-hez közel is gyönyörű Nastassja Kinski
A 48 éves színésznő érett szépsége háromgyerekes édesanyaként is elbűvölő, bájos szőkesége még mindig a régi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka az az alkalom, amikor Nastassja Kinski, az Egy tiszta asszony ma már 48 éves sztárja a nyilvánosság előtt mutatkozik. Pedig igazán megtehetné többször is, hiszen üde bája és természetes szépsége nem sokat változott az eltelt időben.


A négy nyelven beszélő színésznő karrierje akkor indult, amikor 13 éves nyurga kamaszlányként feltűnt Wim Wenders Párizs, Texas című filmjében. Szépsége több német tévészerepet is hozott neki, de apjától való elhidegülése miatt elköltözött otthonról, majd modellnek állt.

Botrányok és sikerek

A filmezéshez akkor tért újra vissza, amikor megismerkedett Roman Polanskival, a nála 28 évvel idősebb rendezővel. Viszonyuk nagy botrányt kavart, az 1979-es Egy tiszta nő című Golden Globe-díjas dráma erotikus jelenetei viszont a fiatal és gyönyörű Nastassját a kor szexszimbólumává emelték.

Szépsége áldás és átok volt egyszerre, a komolyabb szerepek elkerülték, mivel a rendezők csak meztelenségére voltak vevők. Így is a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb színésznője lett, számtalan nemzetközi produkcióban – Amerika fegyverben, A múlt árnyai, Távol és mégis közel - szerepelt.

Sztár és anya

Karrierjében a Charlie Sheennel forgatott Végsebesség és az Egyéjszakás kaland című filmek hoztak fordulatot, végre a kritika is elismerte. Azóta is rendszeresen forgat, jórészt drámában – például a Gárdos Éva rendezte Amerikai rapszódiában - és thrillerben – A titok fogságában, A betolakodó – láthattuk.

A Nastassja Aglaia Nakszyński néven született német-lengyel származású sztár 1984 és 1992 között az egyiptomi producer Ibrahim Moussa felesége volt, két gyereket neveltek fel együtt: a színésznő Vincent Spanótól született fiát, Aljosát, valamint közös lányukat, Sonját, aki ma már  ismert modell.

Miután a pár 1992-ben elvált, a szépség öt évig a zenész Quincy Jonesszal élt, lányuk, Kenya Julia most 16 éves.

A még mindig gyönyörű sztármamit legutóbb a David Lynch rendezte Inland Empire című misztikus thrillerben láthattuk.

Ezt is szeretjük