Friss! Tolószékbe került a kétgyermekes Naomi Watts

A színésznőt a hétvégén kapták le egy tolószékben. A fotón jól látszik, hogy ölében tartotta idősebbik gyermekét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Watts tolószékbe kényszerült, adta hírül a RadarOnline. A negyvenéves színésznőt a római repülőtéren örökítette meg egy lesifotós a hétvégén.


Ám aggodalomra semmi ok, Watts ugyanis nem szenvedett súlyos sérülést. Mindössze annyi történt, hogy beverte a lábát a repülőgép lépcsőjébe, így aztán nem tudta segítség nélkül elhagyni a fedélzetet.

A reptér munkatársai azonnal rendelkezésére álltak - ekkor kapták lencsevégre a tolókocsiban ülő sztárt. A képen jól látható, hogy Watts ölében tartotta nagyobbik gyermekét, a kétéves „Sasha” Pete-et, aki minden bizonnyal nem nagyon értette, mi ez a hatalmas felhajtás édesanyja körül.

Szerelme nem jött ki elé a reptérre

Ami mégis megdöbbentő, hogy a színésznő párja, Liev Schreiber és kisebbik gyermeke, Samual „Kai” nem volt ott a reptéren.

Holott a tervek szerint azért utaztak Rómába, hogy csatlakozzanak a családhoz olaszországi vakációjuk idejére. Naomi Watts a kilencvenes évek elején Ausztráliában kezdte pályafutását, és az évtized közepén költözött Amerikába.

Kezdetben olyan igénytelen B-filmekben kapott szerepeket, mint A kukorica gyermekei 4 vagy a Vadászat az egyszarvúra. Az áttörést David Lynch talányos Mulholland Drive című misztikus thrillere hozta meg számára – alakítását a cannes-i filmfesztiválon több díjjal is elismerték.

Ezt követően egyaránt láthattuk hollywoodi tömegfilmekben és igényes, kis költségvetésű művészfilmekben. Előbbire jó példa a King Kong vagy A kör, utóbbira pedig A Richard Nixon-merénylet vagy a Színes fátyol.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem véletlenül kétarcú tehát filmes munkássága, de bármilyen szerepről is legyen szó, Watts mindig helytáll. A 2003-as 21 grammért Oscarra is jelölték, a mozikban pedig egy krimiben, A bűn árfolyamában láthattuk legutóbb.

Ezt is szeretjük