Ebből még nagy botrány lesz! Meggyalázzák a britek hercegnőjének emlékét?
Mozifilm készül Diana hercegnő és Hasnat Khan viszonyáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bukás című, Adolf Hitlerről szóló mozifilmet is jegyző Oliver Hirschbiegel rendezi a főként Diana hercegnő és Hasnat Khan románcát feldolgozó Caught in Flight - A szárnyaszegett - című drámát. A film főszereplője az angol  Naomi Watts lesz.

A filmet 2013 februárjában mutatják be Franciaországban, ám a mozikban csak jóval később, nyáron kerül a vászonra. A pakisztáni származású szívsebészt Az angol betegből is ismert angol-indiai Naveen Andrews alakítja majd.

Könnyen botrány lehet belőle

Bármi jelenjen meg Diana hercegnőről, az biztosan felkavarja a briteket. Hiszen az egykor bájos Spencer lány minden hibája és gyengesége ellenére vált az angolok örökös kedvencévé és halhatatlan ikonjává.

Paul Burrell egykori személyzeti tag könyve számos, addig ismeretlen információt tett elérhetővé Dianáról, Penny Junor - angol újságírónő - könyvében pedig nemrégiben egyenesen azzal vádolta a hercegnőt, hogy önző, magának való, rossz anya volt.

A Caught in Flight szintén olyan témát bolygat meg, amiről a britek nem szívesen beszélnek Dianával kapcsolatban: mégpedig a hercegnő válás utáni titkos, nemzeteken és vallásokon átívelő szerelmi életét.

Mások oldalán kereste a boldogságot

Diana 1995-től élt titkos kapcsolatban Dr. Hasnat Khannal, majd 1997-es szakításuk után az egyiptomi filmproducer, Dodi Al-Fayed karjaiban kötött ki. Mindketten az 1997-es párizsi autóbalesetben vesztették életüket.

A horvátországi és francia helyszíneken zajló forgatás során állítólag Dianát megtört lelkű asszonyként ábrázolják, akit annyira megviselt a Khannal való szakítás, hogy először zaklatni kezdte a férfit, majd féltékenységből jött össze Fayeddel, akit a filmben a kanadai Cas Anwar alakít majd. Kérdés, mit szól majd mindehhez a brit királyi udvar és Vilmos herceg, aki szinte rajongásig szerette édesanyját.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A készülő film főszerepére egyébként a készítők eredetileg Jessica Chastaint kérték fel, ő azonban visszautasította egy másik produkció forgatása miatt.

Ezt is szeretjük