Fotók! Élő adásban borult ki a hisztérika Naomi Campbell
Naomi Campbellt Oprah Winfrey szembesítette lelkiismeretével, a szupermodell pedig összeomlott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este Naomi Campbellt látta vendégül Oprah Winfrey óriási népszerűségnek örvendő beszélgetős show-jában, ahol a világhírű műsorvezető bizony korántsem bánt kesztyűs kézzel hírhedt riportalanyával.

Naomi Campbell kétségkívül nemzedékének egyik legsikeresebb modellje, ám az ezredfordulót követő években többnyire különféle agresszív botrányaival és erőszakos cselekedeteivel hívta fel magára a figyelmet.

Oprah Winfrey természetesen nem hagyhatta szó nélkül ezeket a meglehetősen kínos és zavarba ejtő eseteket, amelyek révén tucatnyi alkalommal került a címlapokra a 39 éves brit szupermodell.

Ingerlékeny díva?

A talkshow házigazdája kíméletlenül nekiszegezte például Campbellnek a kérdést, miszerint egy ingerlékeny dívának tartja-e magát, amire az nemmel válaszolt. Ám azt azért beismerte, hogy valóban őrjöngeni szokott, ha nem jut hozzá valamihez, amire nagyon vágyik.

Winfrey ekkor megkérdezte tőle, hogy legyen szó egy taxisofőrről, vagy bárkiről egy repülőn, esetleg a saját házvezetőnőjéről, ha nem kapja meg azonnal, amit akar, akkor ugye elborul az agya. Mire Campbell igennel válaszolt, és hozzátette, hogy nagyon szégyelli magát ezek miatt az esetek miatt.

Zokogni kezdett

Ekkor következett a legdrámaibb pillanat, a felvétel során a botrányos viselkedéséről elhíresült modell ugyanis váratlanul sírva fakadt a bűntudattól. Sőt, elárulta azt is, hogy szerinte dührohamaiért milyen problémák és lelki sebek tehetők felelőssé.

Naomi Campbell véleménye szerint ugyanis azért bántalmaz ezekben az esetekben sokakat, mert úgy érzi, hogy nem bízhat meg az őt körülvevő emberekben, kiskorában pedig nem figyelt rá eléggé az édesanyja.

Legutóbb 2010 márciusában jelentette fel egy limuzinsofőr a modellt, azt állítván, hogy Campbell megverte és megpofozta.

Az ABC csatorna interjújáról pedig a kamerákat megcsapkodva távozott a híresség, amikor egy - állítólag ajándékba kapott - méregdrága gyémánt felől érdeklődtek tőle.

Ezt is szeretjük