Átlátszóban mutatta meg mellét Naomi Campbell
Mindene látszott
A negyven felé közeledő szupermodell láthatólag még mindig képes felizzítani a levegőt maga körül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába balhés hisztérika, ha Naomi Campbell megjelenik a kifutón, még mindig képes elérni, hogy minden szem rászegeződjön. Ennek mindazok tanúi lehettek, akik voltak olyan szerencsések, hogy jelen lehettek legutóbb a Párizsi Divathéten.


A párductestű szépség Igor Chapurin orosz divattervező bemutatójának meglepetésvendégeként lépett a kifutóra, és rögtön hangos ovációval fogadták.

Persze nem csoda, hiszen a fekete fejdíszes, aprócska sortos, no és átlátszó topba bújt híresség nem sok teret hagyott a fantáziának.

Hosszú combját, formás keblét és sötét mellbimbóját még az is megcsodálhatta, aki elsősorban a ruhák, nem pedig a nők miatt tette tiszteletét a divateseményen.

- A modelleket ki lehet retusálni a magazinokban, de a kifutón mindenki megláthatja, hogy is néznek ki a valóságban. Naomi egyszerűen fantasztikusan festett, mint aki egyetlen percet sem öregedett - lelkendezett a show egyik nézője.

Még nem öregedett ki a szakmából

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a 39 éves szupermodell felbukkant egy divatbemutatón. Múlt hónapban a Londoni Divathét alkalmából volt látható, ahol az Issa show-ban vonult végig a kifutón, szintén nem várt szereplőként. Mindezek ellenére Campbell úgy véli, még mindig túl kevés teret engednek a fekete szépségeknek a szakmában.

- Az egyetlen alkalom, amikor számítunk, februárban van, a Fekete Történelmi Hónapban. Ezenkívül azonban nemegyszer előfordult, hogy mások közbenjárásával sikerült csak munkát kapnom. A francia Vogue címlapjára például csakis azért kerülhettem, mert Yves Saint Laurent felhívta őket, és azt mondta, visszamondja hirdetését, ha nem én leszek a borítón. Hát persze, hogy így megkaptam a megbízást - mesélte fanyarul.
Ezt is szeretjük