Bugyi nélkül bulizott a részeg Naomi Campbell
Bizonyító fotók
A fekete szupermodellt láthatóan nem zavarta, hogy hipermini szoknyája alól mindene kilátszott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Campbell sosem ment a szomszédba egy kis botrányért. Köztudott, hogy a fekete párducnak is becézett szupermodell agresszív viselkedése miatt már több ízben került összetűzésbe a hatóságokkal.

Itt megnézheted az eredeti képet.

Most azonban, a változatosság kedvéért, senkit nem vert fejbe vagy küldött el melegebb éghajlatra, megelégedett azzal, hogy alaposan feltüzelte az egyik St. Tropez-i nightclub vendégeit.

Mi lapul a ruci alatt?

No, a jelenlévők persze nem attól aléltak el, hogy a hírességgel együtt ihatták le magukat a sárga földig, sokkal inkább Campbell kisasszony ruházata volt - szó szerint is - vérlázító.

A VIP-részleg erkélyén ugyanis sikerült alaposan lerészegednie a balhés sztárnak, aki egy idő után szükségét érezte, hogy fergeteges hangulatát táncba foglalva adja mindenki tudtára.

Így aztán gogo-táncosnőket megszégyenítő módon vonaglott, és a haját is úgy dobálta, hogy csak úgy szálldostak a fekete fürtök.

Csak arról feledkezett meg a nagy lelkesedésben, hogy aprócska fekete miniszoknyája alá nem húzott bugyit - talán, hogy lovagjának, Vladimir Doronin orosz milliárdosnak imponáljon. Ezért aztán a kíváncsi lesifotósokkal együtt mindenki láthatta, mit is rejt a 39 éves modell öle.

Persze valószínűleg nem nagyon zavarta Campbellt, hogy esetleg többet mutat a kelleténél. Sőt, talán eme kis mutatványával akarta felhívni a világ figyelmét: attól, hogy nemsokára betölti a negyvenet, még fel tudja venni a versenyt huszonéves riválisaival. Hát, balhéügyileg bizonyosan.

Ezt is szeretjük