Kiderült az igazság a 16 éves színésznő haláláról - Édesapja vallott a sajtónak Mya-Lecia Naylor boncolása után
Eddig azt hitték, drogok miatt halt meg a fiatal sztár.

mya-lecia-taylor-halal-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 18-án adta hírül Mya-Lecia Neylor családja a sajtónak, hogy kislányukkal megtörtént a legrosszabb: mindössze 16 évesen életét vesztette a gyönyörű színészüdvöske.

Öngyilkos lett a fiatal sztár

Mint később kiderült, a tragédia április 7-én zajlott le, és ez idáig egyetlen szót sem szólt a család a halála körülményeiről. A korából ítélve sokan arra tippeltek, hogy drog játszhatott közre a halálában, azonban sajnos sokkal szomorúbb dolog miatt ért véget ilyen hamar Mya-Lecia élete. Mint kiderült, nagyon stresszes volt a vizsgái miatt, valamint egyre romlottak le a jegyei, ezért a szülei szobafogságra ítélték.

Másnap reggel az édesanyja talált rá a szobájában - felakasztotta magát. Zena Beggs azonnal mentőt hívott, azonban már csak a halála beálltát tudták megállapítani. Most édesapja megtörte a jeget, és a boncolás után ezt nyilatkozta a sajtónak:

- Nem volt önmaga, iszonyúan stresszes volt a vizsgái miatt. Őszintén hiszem, hogy nem így tervezte ezt az egészet, nem akart ő meghalni. Nagy tervei voltak a jövőre nézve. Reggel fél 8-kor elmentem futni. Akkor jött ki a fürdőszobából, nagyon dacosan. Gondoltam is, hogy tipikus tini, morcos reggelente. Bár igazándiból sosem volt az a morcos típus. Két órával később már halott volt.

Sosem beszélt arról, hogy szuicid gondolatai lennének. Talán csak meg akart minket leckéztetni a büntetés miatt, és balul sültek el a dolgok. Képtelen vagyok elhinni, hogy ezt akarta. Nézzék meg a közösségi oldalait, nagy tervei voltak, imádta a színészkedést, csak az iskola miatt aggódott, de amúgy nagyon boldog lány volt, mindene megvolt.

Mindig azt mondtuk neki, hogy a vizsgák fontosak, de semmi nem olyan fontos mint ő, ezért ne stresszelje túl magát rajtuk, mert nem ér annyit az egész. Egy pillanatnyi elmezavar okozhatta az egészet, mást nem tudok elképzelni -  nyilatkozta a megtört édesapa.

Mya-Lecia Naylor szerepelt a Pusszantlak, drágám!, a Millie Inbetween, az Almost Never és a The Witcher című szériában, a legtöbben azonban a Felhőatlasz című filmből ismerhetjük, ahol Tom Hanks és Halle Berry oldalán játszott. Figyelemre méltó tehetség volt, aki előtt fényes jövő állt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Coverfotó és ajánlóképek: Mya-Lecia Naylor/Facebook.

Ezt is szeretjük