Rémisztően rusnya lett a valaha szexi 23 éves Mutya Buena
A képek szerint az egykori lánybandatag egyáltalán nem előnyére változott az idők során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mutya Buena nevét valószínűleg nem sokan ismerik, de ha meghallják, hogy Sugarbabes, akkor bizonyára leesik a húszfillér. Az egzotikus külsejű, félig filippin énekesnő 13 éves korában lett a lánybanda alapító tagja, Keisha Buchanannal és Siobhan Donaghyval együtt.


A sikeres csapatot - a lemezeladásokat tekintve ezüstérmesek voltak a Spice Girls mögött – végül 2005-ben hagyta ott, magánügyekre hivatkozva.

Mint később kiderült, akkor már szíve alatt hordozta gyermekét, akit az év márciusában hozott világra.

Gyerek ide vagy oda, nem szeretett volna visszavonulni a szakmából, az utóbbi években szólókarrierjét építgette, és olyan nagynevű sztárokkal dolgozott együtt, mint Amy Winehouse és George Michael.

Az egyre furcsább arcú hölgyet legutóbb pedig a brit Celebrity Big Brotherben láthatták a nézők – bár a szereplése lemezének eladási statisztikáit is jelentősen megdobta, mégis önszántából otthagyta a felkamerázott házat.

Sokkal idősebbnek néz ki

Sokan úgy vélik, azért adta fel, mert rendszeresen zaklatta őt a szintén a házban lakó amerikai rapper, a 45 éves Coolio, akit egyébként az Államokban visszavár barátnője.

Bár többször kifakadt a kamerák előtt a zaklatás miatt, a producerek nem avatkoztak a házbéli eseményekbe, így a fiatal sztár nem látott más kiutat. Ám alig egy hete távozott, máris alig lehetett ráismerni az énekesnőre, amikor megjelent egy hivatalos partin.

Ugyan mostanában nem karcsúságáról volt híres Buena, de az ott készült képeken mintha még ducibb lenne – nemcsak az arca kerekebb, hanem a pocakja is jelentősen dudorodik a ruha alatt.

- Már feladtam, hogy fölöslegesen stresszeljem magam a súlyom miatt. Még mindig nem tudtam lefogyni a terhességem után, de az igazat megvallva, teszek rá. Amíg a páromnak tetszem, addig más nem számít. Mindent magamnak fizetek, ha pedig disznóvá akarok hízni, akkor megteszem – mérgelődött egy magazinnak.

Rendben, a kilók maradhatnak – no, de azért azzal az arccal mégiscsak kellene valamit kezdeni. Vagy ez már a malaccá alakulás része?

Ezt is szeretjük