A nyár legrondább és legnevetségesebb műmellei

Van, akinek behorpadt a dekoltázsa, más gigantikusra fújatta fel, és még Sharon Stone is lebukott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kelly Bensimon

A 41 éves amerikai celeb sokkoló dekoltázsát látva nehéz elképzelni, hogy Bensimon vajon tényleg elégedett-e mellplasztikájának kiábrándító végeredményével. A népszerű modell, ékszertervező és szerkesztő cicijei ugyanis ijesztően távol kerültek egymástól, arról nem is beszélve, hogy a beültetett implantátumok csak még nevetségesebbé teszik a már amúgy is kellőképpen ijesztő összhatást.


Bensimon mellei vonzónak tehát nem igazán nevezhetőek, a fotók tanúsága szerint ő mégis örömmel tette közszemlére azokat. 

Az Elle Accessories egykori szerkesztője 15 éves korában kezdett modellkedni, ezt követően pedig olyan magazinokban jelentek meg fotói, mint a Cosmopolitan, az Elle és a Harper's Bazaar. A közelmúltban egy amerikai háziasszonyokról szóló valóságshow-ban szerepelt, idén tavasszal pedig azért tartóztatták le, mert megverte pasiját, Nicholas Stefanovot - a bírósági eljárás jelenleg is zajlik.

Annina

A német pornósztár néhány héttel ezelőtt került a figyelem középpontjába, amikor beköltözött az angol Big Brother villába. A producerek jól döntöttek, amikor meghívták, hiszen a gigantikus mellű Annina szemrebbenés és megállás nélkül pucérkodott a népszerű tévéműsorban. Ennél pedig nincs is jobb módszer, ha egy csatorna növelni akarja a nézettséget, nem véletlenül alkalmazzák világszerte rendszeresen ezt a taktikát.

Annina jelenléte természetesen azonnal felpezsdítette az életet a villában, a pasik többsége pedig odavolt a méretes lökhárítókért, amiket a pornószínésznő lépten-nyomon büszkén mutogatott.

Ám érthető azok álláspontja is, akik szerint Annina brutálisan felfújt műmelleinek látványa inkább ijesztő, habár azok egyelőre még nem torzultak vagy deformálódtak el. Ettől függetlenül a 75 G-s méretű cicik a túlzásba vitt plasztikáknak köszönhetően kifejezetten bizarrul festenek, arról nem is beszélve, hogy túlméretezettségük és hiteltelenségük miatt felettébb nevetségesek is.

Sharon Stone

Az 51 éves amerikai színésznőt május elején kapták lencsevégre a Beverly Hills-i Hilton Hotelben, ahol a Gay and Lesbian Centre melegszervezet rendezett egy estélyt, amin tiszteletét tette többek között Christina Aguilera, Paris Hilton, Sharon Osbourne és Dita Von Teese is. A sztárvendégeket sikerült alaposan meglepnie Sharon Stone-nak, aki az elmúlt hónapok során megdöbbentően lefogyott. Csontsovány alakján túl azonban valami mással is sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hirtelen testsúlyveszteség ugyanis leleplezte a színésznőt, aki korábban határozottan tagadta, hogy részt vett volna valaha mellplasztikán. Ám műtétek ide vagy oda, karrierjét már nem menthetik meg a költséges szépészeti beavatkozások sem. Sharon Stone hiába volt a kilencvenes évek egyik legkeresettebb színésznője, az ezredforduló óta egyre ritkábban láthattuk a vásznon. A Casinóért Oscar-díjjal jutalmazott sztár az elmúlt években ugyanis csak olyan kétes színvonalú mozikban tűnt fel, mint az I.Q.: Zseni vagy a Férfigondok.

Tori Spelling

A 36 éves amerikai színésznő továbbra is toronymagasan vezeti a legrondább mellű hollywoodi sztárok képzeletbeli listáját. Göröngyös és hepehupás dekoltázsát látva nehéz megérteni, hogy Spelling miért hagyta botkezű sebészének, hogy ilyen rettentően szétszabja túlméretezett melleit. A szörnyű cicikkel a rajongók több alkalommal is találkozhattak, hiszen a 90410 című sorozat sztárjának a közelmúltban jelent meg második önéletrajzi kötete, amit több alkalommal is dedikált.


Az egyik ilyen áprilisi kötetbemutatón kapták lencsevégre Spellinget, aki a Barnes & Noble könyvesboltban írta alá az érdeklődőknek Mommywood című könyvét. A sorozatsztár az elmúlt hónapok során meglehetősen lefogyott, összeaszott testénél pedig csak horpadt dekoltázsának  látványa festett rosszabbul.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A színésznő az elszúrt plasztikai műtétek egyik legijesztőbb végeredményét mondhatja magáénak, eltorzult mellei pedig éppen ezért elrettentő példát szolgáltathatnak azok számára, akik hasonló beavatkozást fontolgatnak.

Ezt is szeretjük