Rá se ismerni! Így néz ki ma Mr. T, a Szupercsapat sztárja
Mr. T-t, a Szupercsapat sztárját egy italbolt előtt kapták le ma, a 62 éves színészre alig lehet ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mr. T.-t - azaz Laurence Tureaudt -, a Szupercsapat marcona sztárját ma kapták le egy Los Angeles-i italbolt előtt. A 62 éves színészre jószerével nem lehet ráismerni.

Legutóbb a Finders Keepers sorozat egyik epizódjában tűnt fel 2010-ben, valamint a Derült égből fasírt animációs filmben is a hangját kölcsönözte az egyik szereplőnek. A Szupercsapat befejezése után birkozó és pankrátor is volt. Később elkészítette az I Pity the Fool című realityt, mely keretein belül beutazta Amerikát, és segített a lelki és fizikai problémákkal küzdő embereknek. 2005-ben a Katrina hurrikán pusztítás után megfogadta, hogy nem veszi fel többet aranyait.

A Váratlan utazás sztárjai most

A Lucy Maud Montgomery kanadai írónő ifjúsági regényeiből készített Váratlan utazás sorozat a kilencvenes években páratlan népszerűségnek örvendett világszerte. 140 országban mutatták be, és még most is évről évre újra műsorra tűzi valamelyik tévécsatorna. A bájos Sara, a morózus Hetty néni és a többi szeretetre méltó szereplő sokak kedvencévé vált. Nézzük, mi történt azóta a sorozat szereplőivel!

Ezt is szeretjük