Elfelejtett bugyit húzni Kate Moss
Kivillanó fenék, átlátszó mellbimbók - talán nem gondolta a sztár, hogy a rakoncátlan szél lesz legújabb botrányának kiváltója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss eddig is számtalanszor bizonyította, hogy botrányok kézikönyve nélkül is sikerül gondoskodnia címlapsztorikról.


Legutóbb egy exkluzív londoni étteremből tartott hazafelé, amikor is a huncut szél bebújt fekete miniszoknyája alá, és fellebbentette a fátylat, illetve a lenge kis ruhadarabot a sokat fotózott popsiról.

Persze elölnézetben sem volt jobb a helyzet, a 34 éves modell a jelek szerint nemcsak a bugyiját hagyta otthon, hanem a melltartóját is, így aztán elég volt egy erősebb szélroham, máris láthatóvá váltak fázós kis mellbimbói.

Széllel bélelt Kate

Ha az ember szarkasztikus akarna lenni, akár azt is mondatná, bizonyára éppen nagymosás volt náluk, ezért kényszerült arra a sztár, hogy fehérnemű nélkül lépjen ki a házból. Persze az még jobban elképzelhető, hogy Moss kicsit szét van esve a sorozatos tragédiák miatt, melyek az utóbbi időben érték.

Április végén ugyanis egyik zenész barátja, Tarka Cordell öngyilkosságot követett el, majd múlt héten Heather Stohler modell, akivel többször dolgozott együtt különféle Calvin Klein kampányban, egy
Indiana-béli háztűzben lelte halálát.

Ezért aztán a képek tanúsága szerint a szokottnál is borongósabb hangulatú sztár inkább a lányával és néhány barátjával töltötte a hétvégét egy farmon, mintsem hogy az angol fővárosban tespedjen.

Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy felhagyna a munkával, bár felröppentek híresztelések, hogy a Rimmel kozmetikai cég, mely egy ideje Moss-szal reklámozza termékeit, lecserélné őt egy másik birttel, név szerint Sophie Ellis Bextor énekesnővel.

A Rimmel képviselője azonban tagadta az ezirányú pletykákat.
- Kate Mosst a világon mindenütt ismerik, vezetőnek számít a divatban és a szépségiparban, és emellett emblematikus arca a Rimmel London cégnek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Így tehát örömmel tölt el, hogy továbbra is számíthatunk üzleti együttműködésére, valamint reméljük, hogy eztán is a Rimmel hivatalos nagyköveteként üdvözölhetjük – nyilatkozta a kozmetikai cég szóvivője.

Ezt is szeretjük