Észvesztően szexi pucéran a francia Morgane Dubled

Az érzéki topmodell megmutatja gyönyörű testének minden izgató domborulatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak számára még ismeretlenül csenghet Morgane Dubled neve, ám nekik is itt az ideje megismerkedni a szexis hölggyel, akinek személyében a fiatal, feltörekvő modellgeneráció egyik legdögösebb üdvöskéjét tisztelhetjük.

A buja démon meztelenül a Harper's Bazaarban

A francia szirén finoman cizellált vonásaival, bombázó alakjával és hihetetlenül erős erotikus kisugárzásával kétségkívül kiemelkedik a mezőnyből, de nem előnyös külseje az egyetlen, ami vonzóvá teszi.

Morgane ugyanis azon szerencsés nők közé tartozik, akiket a természet nemcsak páratlan szépséggel, de lenyűgöző okossággal is felruházott.

A 24 esztendős modell korábban orvosnak tanult a nizzai egyetemen, és kezdetben csak azért vállalt fotózásokat, hogy tanulmányait finanszírozni tudja.

A francia riviérán, a varázslatos Côte d’Azur aranyló vidékén született karcsú tüneményt a francia nők közmondásos szexepilje, törékeny bája és lezser, utánozhatatlan eleganciája teszi a divatvilág egyik legfényesebben ragyogó, új csillagává.

Arisztokratikus szépség bombázó alakkal

Kifinomult külsejével, fáradt tekintetével és visszafogott stílusával Morgane a divat legfelső köreinek kedvence, igazi arisztokratikus jelenség, akiért olyan divatházak kapkodnak, mint a Versace, a Dior, a Dolce&Gabbana vagy a Gucci.

Tökéletes domborulatokkal megáldott bombázó alakjának köszönhetően viszont fehérnemű- és fürdőruhamodellnek is páratlan, ahogy azt a Victoria’s Secret látványos divatbemutatóin is láthatta a közönség.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kifutók után a páratlan szépségű lány hamar megtalálta az utat a magazinok címlapjára is, és rövidesen már az orosz Vogue borítójáról mosolygott. A Harper’s Bazaar részére készült fenti, izgató fotókon pedig a gyönyörű Morgane végre takargatás nélkül mutatja meg tökéletes testét.

Ezt is szeretjük