Észvesztően szexi pucéran a francia Morgane Dubled
Az érzéki topmodell megmutatja gyönyörű testének minden izgató domborulatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak számára még ismeretlenül csenghet Morgane Dubled neve, ám nekik is itt az ideje megismerkedni a szexis hölggyel, akinek személyében a fiatal, feltörekvő modellgeneráció egyik legdögösebb üdvöskéjét tisztelhetjük.

A buja démon meztelenül a Harper's Bazaarban

A francia szirén finoman cizellált vonásaival, bombázó alakjával és hihetetlenül erős erotikus kisugárzásával kétségkívül kiemelkedik a mezőnyből, de nem előnyös külseje az egyetlen, ami vonzóvá teszi.

Morgane ugyanis azon szerencsés nők közé tartozik, akiket a természet nemcsak páratlan szépséggel, de lenyűgöző okossággal is felruházott.

A 24 esztendős modell korábban orvosnak tanult a nizzai egyetemen, és kezdetben csak azért vállalt fotózásokat, hogy tanulmányait finanszírozni tudja.

A francia riviérán, a varázslatos Côte d’Azur aranyló vidékén született karcsú tüneményt a francia nők közmondásos szexepilje, törékeny bája és lezser, utánozhatatlan eleganciája teszi a divatvilág egyik legfényesebben ragyogó, új csillagává.

Arisztokratikus szépség bombázó alakkal

Kifinomult külsejével, fáradt tekintetével és visszafogott stílusával Morgane a divat legfelső köreinek kedvence, igazi arisztokratikus jelenség, akiért olyan divatházak kapkodnak, mint a Versace, a Dior, a Dolce&Gabbana vagy a Gucci.

Tökéletes domborulatokkal megáldott bombázó alakjának köszönhetően viszont fehérnemű- és fürdőruhamodellnek is páratlan, ahogy azt a Victoria’s Secret látványos divatbemutatóin is láthatta a közönség.

A kifutók után a páratlan szépségű lány hamar megtalálta az utat a magazinok címlapjára is, és rövidesen már az orosz Vogue borítójáról mosolygott. A Harper’s Bazaar részére készült fenti, izgató fotókon pedig a gyönyörű Morgane végre takargatás nélkül mutatja meg tökéletes testét.

Ezt is szeretjük