3 hónappal a szülés után top formában! Az RTL sztárja bikiniben mutatta meg magát
Monica Ivancan műsorvezető a Facebookon bikinis fotót tett közzé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Ivancan német műsorvezető szemmel láthatóan nem küzd a szülés utáni plusz kilókkal.

Az RTL kereskedelmi csatornánál ismertté vált sztármami egy bikinis fotót tett közzé a Facebookon.

Bikiniben mutatta meg magát

A 36 éves tévés május 9-én hozta világra első gyermekét, a kis Lunát, akiről tündéri babafotókat osztott meg, amikor a kislány két hónapos lett.

Monica Ivancan magáról is szívesen oszt meg képeket és információkat a közösségi oldalakon, így két hónappal a szülés után a Facebookon tette közzé azt a fotót, melyen a testhezálló farmerben jól kivehető az alakja.

Nyoma sincs rajta a szülés utáni plusz kilóknak. Ez annak fényében, hogy állítása szerint már 13 kilótól szabadult meg, nem is csoda.

Néhány nappal ezelőtt egy újabb felvételt tett közzé, melyet elnézve rajongói megállapították: visszanyerte terhessége előtti top formáját.

Az RTL sztárja Olaszországban nyaralt, amikor a bikinis fotó készült róla: napbarnítottan, kezében ütővel és labdával egy pingpongasztalnál áll. A sportos életmód az alakján is meglátszik.

3 hónappal a szülés után top

- Anyuci ismét játékban! Üdvözlet a csodaszép Olaszországból - képaláírásából azt állapíthatjuk meg, hogy ő maga is elégedett külsejével.

Külsejével rajongóit is lenyűgözte: kétgyerekes anyukák és fiatal lányok egyaránt azt írták, megemelik előtte a kalapjukat. Nyilvánvalóan megdolgozott az alakjáért, a kitartó munkáért pedig elismerés illeti.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük