Anyaként is bevállalta! Monica Bellucci ismét címlapon meztelenkedett
Monica Bellucci a tőle megszokott nőiességgel pózolt a Vanity Fair magazin címlapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci, a Maléna dögös sztárja öt hónappal a szülés után mondott igent a Vanity Fair magazinnak, és jól tette!

A szépséges sztármami valóban utolérhetetlen eleganciával és természetességgel pózolt a fényképezőgép előtt, karjaiban gyönyörű kislányával, Léonie-val.

Kicsattanó, mint egy érett gyümölcs

A 46 éves olasz színésznő és sármos francia férje, Vincent Cassel, idén májusban lettek kétgyermekes szülők, miután az ötéves Deva mellé újabb kislány érkezett a családba.

A bájos sztármami szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében, sőt, köztudott róla, hogy ruha nélkül is büszkén vállalja formás idomait.

A fotózáson viccesen meg is jegyezte, hogy úgy érzi magát, mint egy érett körte. De azt is elárulta, élvezi ezt a negyven feletti telt nőiességet, hiszen azt eszik, amit akar, és csak ritkán sanyargatja magát diétákkal.

Tény, hogy Bellucci nagy pocakkal sem szégyenlősködött, hiszen mindkét terhessége alatt levetkőzött a Vanity Fairnek.

Nem rejti véka alá a véleményét

Igaz, egyik meztelenkedés sem volt öncélú magamutogatás, hiszen terhes fotóival az olasz kormány azon törvényjavaslata ellen tiltakozott, mely megtiltotta a nőknek, hogy spermadonortól essenek teherbe.

Az olasz színésznőtől egyébként sem áll távol ez a fajta szerepvállalás. Legyen szó politikáról, női jogokról vagy vallásról, minden témában őszintén vállalja véleményét. Filmjeiben is legalább ilyen merész, európai és amerikai filmeket egyaránt bevállal, drámát és mesefilmet felváltva.

A mozikban legutóbb A varázslótanoncban láthattuk, de a szépséges sztármami azóta már leforgatta a The Whistleblower című thrillert is, melyben Rachel Weisz színésznővel alkot verhetetlen párost.

Ezt is szeretjük