Ilyen bombanő bikiniben a Miss Universe 2019 nyertese - Dögös fotókon a verseny első 3 helyezettje
Mutatjuk a Miss Universe 2019 legszebbjeinek bikinis fotóit.

miss-universe-2019-cover-2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap futótűzként terjedt el annak híre, hogy a Miss Universe 2019 versenyét a 26 esztendős, dél-afrikai Zozibini Tunzi nyerte meg.

Az első udvarhölgy Puerto Rico legszebbje, Madison Anderson lett, míg a második udvarhölgynek járó címet a mexikói Sofía Aragónnak sikerült megszereznie. Nehéz dolga lehetett a zsűrinek, ugyanis mind a három hölgy különleges szépséggel rendelkezik, ráadásul még bikiniben is irtó dögösek. 

Ilyen bombázók bikiniben a Miss Universe 2019 első három helyezettje

Minden szépségversenyen az a szokás, hogy a versenyzőknek többféle szettben végig kell vonulniuk a kifutón, nemcsak csinos koktélruhákban és káprázatos estélyikben kell parádézniuk a színpadon, hanem falatnyi bikinikben is. Zozibini Tunzi például egy színes virágokkal borított darabot választott, ami remekül állt rajta, az afrikai lánynak gyönyörű alakja van.

Madison Anderson is a színes bikinire tette le a voksát, a 24 éves szőke bombázó csak úgy ragyogott a kifutón.

Mexikó büszkesége, a 25 esztendős Sofía Aragón is igazi álomalakkal rendelkezik, biztos sok férfi néző szívébe belopta magát, amint kilépett ebben a dögös darabban a kifutóra.

Ahogy a fotók is bizonyítják, a Miss Universe 2019 idei mezőnye nagyon erős volt, végül a dél-afrikai szépség fejére került az áhított korona, amire ő kifejezetten büszke volt, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy egy tüsi hajú afrikait kiáltsanak ki a világ leggyönyörűbb nőjének.

- Olyan világban nőttem fel, ahol az olyan nőket, mint én, ilyen bőrszínnel és hajjal, sosem tartották gyönyörűnek. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy ezt megállítsuk - mondta a köszönő beszédében.

A legszebb 50 feletti sztárok bikinis fotói

Mutatjuk Sharon Stone, Julia Roberts és Sandra Bullock bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük