Felismerhetetlen smink nélkül a zűrös Mischa Barton
Bizonyító fotóval
A pszichiátriát is megjárt fiatal színésznőt szépségápolási szerek nélkül kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár azt hihetnénk, hogy Hollywoodban az élet fenékig tejfel, láttunk már nem is egy példát arra, hogy a hírességek egyszerűen beleroppannak a sztárlétbe. Három hónappal ezelőtt például Mischa Bartont szállították be váratlanul a pszichiátriára.


Ám arra, hogy ennek valójában mi lehetett az oka, a mai napig nem derült fény. A 23 éves amerikai színésznő saját bevallása szerint egy elbaltázott bölcsességfogműtét következtében lett rosszul. Mások azt tartják, idegei mondták fel a szolgálatot meglehetősen züllött életvitele miatt.

Alig ismertek rá

Akármi okozta is a problémát, a Narancsvidék egykori sztárja visszatért a munkához. Bartont szeptember 23-án kapták lencsevégre a lesifotósok, amikor megjelent a The Beautiful Life című sorozat New York-i forgatásán. A botrányos sztár alaposan megdöbbentette rajongóit, ugyanis smink nélkül érkezett, és így szinte felismerhetetlen volt!

Ám miután a sminkesek és a stylistok alaposan kezelésbe vették sápadt, kimerült arcát, Barton újra régi fényében tündökölt, az összhatáson pedig Herve Leger márkájú elegáns ruhája is sokat javított.

Drogfüggő modellt alakít

A többek között Ashton Kutcher által felügyelt szériában Barton testhez álló feladatot kapott. Ő testesíti meg ugyanis Sonja Stone drogfüggő modellt, aki mindent elkövet azért, hogy szenvedélybetegsége ellenére a szakmában maradhasson.

Sokan korainak tartották visszatérését, ám a fiatal színésznő igyekezett megnyugtatni őket a Daily Mailnek adott interjújában:

- Nagyon örülök, hogy újra a csúcson vagyok, és már nem aggódom semmi miatt. Egyszerűen csak túl sok minden jött össze akkoriban. Volt egy rossz évem, de mostanra véget ért – mondta Barton optimistán a népszerű magazinnak.

Ezt is szeretjük