Felismerhetetlen smink nélkül a zűrös Mischa Barton

Bizonyító fotóval

A pszichiátriát is megjárt fiatal színésznőt szépségápolási szerek nélkül kapták le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Habár azt hihetnénk, hogy Hollywoodban az élet fenékig tejfel, láttunk már nem is egy példát arra, hogy a hírességek egyszerűen beleroppannak a sztárlétbe. Három hónappal ezelőtt például Mischa Bartont szállították be váratlanul a pszichiátriára.


Ám arra, hogy ennek valójában mi lehetett az oka, a mai napig nem derült fény. A 23 éves amerikai színésznő saját bevallása szerint egy elbaltázott bölcsességfogműtét következtében lett rosszul. Mások azt tartják, idegei mondták fel a szolgálatot meglehetősen züllött életvitele miatt.

Alig ismertek rá

Akármi okozta is a problémát, a Narancsvidék egykori sztárja visszatért a munkához. Bartont szeptember 23-án kapták lencsevégre a lesifotósok, amikor megjelent a The Beautiful Life című sorozat New York-i forgatásán. A botrányos sztár alaposan megdöbbentette rajongóit, ugyanis smink nélkül érkezett, és így szinte felismerhetetlen volt!

Ám miután a sminkesek és a stylistok alaposan kezelésbe vették sápadt, kimerült arcát, Barton újra régi fényében tündökölt, az összhatáson pedig Herve Leger márkájú elegáns ruhája is sokat javított.

Drogfüggő modellt alakít

A többek között Ashton Kutcher által felügyelt szériában Barton testhez álló feladatot kapott. Ő testesíti meg ugyanis Sonja Stone drogfüggő modellt, aki mindent elkövet azért, hogy szenvedélybetegsége ellenére a szakmában maradhasson.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sokan korainak tartották visszatérését, ám a fiatal színésznő igyekezett megnyugtatni őket a Daily Mailnek adott interjújában:

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nagyon örülök, hogy újra a csúcson vagyok, és már nem aggódom semmi miatt. Egyszerűen csak túl sok minden jött össze akkoriban. Volt egy rossz évem, de mostanra véget ért – mondta Barton optimistán a népszerű magazinnak.

Ezt is szeretjük