Mint Hermione lobonc nélkül: íme, Emma Watson öccse
Emma Watson a Burberry luxuslánc legújabb katalógusában 17 éves öccsével pózol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emma Watson talán a brit tinédzserek hétköznapi életét élné, ha annak idején nem ment volna el a Harry Potter válogatására.

Látszik, hogy rokonok

Mivel azonban a készítők meglátták benne a regénybéli Hermione Grangert, azóta milliomos ifjú hölggyé varázsolódott a HP-mozik frenetikus sikere következtében.

HP után szabadon

Ám hiába a vastag pénztárca, a gyökereiről nem feledkezik meg a 19 éves sztár.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 17 éves öccsét éppen a minap indította el a modellkarrier felé.

Watson kisasszonyt nemrégiben a Burberry márka képviselői kérték fel, hogy pózoljon a 2010-es tavaszi-nyári kollekciójukhoz – ő pedig örömmel mondott igent, feltéve, hogy viheti Alexet.

Néhány próbafotó után kiderült, az öcs igencsak otthonosan mozog a kamerák előtt, így a Burberry nem habozott aláírni vele a szerződést legfrissebb kampányukhoz.

Két tesó, egy pár

A képeket elnézve egyébként meglepő a hasonlóság a testvérek között, szinte csak abban különböznek, hogy a Harry Potter sztárja hosszabb hajjal rendelkezik, mint a két évvel ifjabb Alex.

Talán ezért is csapott le rá rögtön a luxustermékeiről híres divatház, hiszen manapság éppen a feminin férfimodellek a kelendőek. Egyébként nem ő volt az egyetlen hímnemű a Mario Testino által készített fotókon.

Az exkluzív kabátokat és táskákat egyebek közt Matt Gilmour -  a Pink Floyd énekesének, David Gilmournak a fia -, valamint az egykori külügyminiszter, Lord Hurd of Westwell unokája, Max Hurd mutatták be.

Ezt is szeretjük