45 évesen talált rá a szerelem a színésznőre! Úgy bújtak össze, mint a tinik
Minnie Driver színésznőt új párjával fotózták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Minnie Driverre rátalált a szerelem: a 45 éves színésznőt a New York-i divathéten kapták lencsevégre egymás társaságában.

A brit sztár párja az 51 éves Neville Wakefield, akivel olyannyira lángol a szerelmük, hogy a nézők sorában sem tudták visszafogni magukat, és egymás kezét szorongatva bújtak össze.

Bár már a januári Golden Globe-on is együtt mutatkoztak, de érzelmeiket most először leplezték le a nagyközönség előtt. Ugyanakkor vasárnap éjjel, az Oscart követő Vanity Fair afterpartin a színésznő nem kedvesével, hanem egy férfi barátjával jelent meg.

Minnie Driver korábban Matt Damonnal, John Cusack-kel ls Harrison Forddal is járt, Josh Brolinnal jegyesek is voltak, hatéves fiának édesapja viszont Timonthy J. Lea tévés forgatókönyvíró.

Neville Wakefield művészeti kurátorként dolgozik, a férfi 10 év házasság után, 2004-ben vált el feleségétől, két közös fiuk született a házasságból.

Az Oscar-jelölt Minnie Driver 2013-ban az Az a bizonyos első évcímű filmben láthatták a nézők, és az About a Boy című sorozatban is szerepelt, jelenleg A Conspiracy on Jekyll Islandet forgatja.

Sztárpárok a 2015-ös Oscar gálán

Nézd meg, ki vett részt a párja társaságában a filmes díjkiosztón!

Ezt is szeretjük