Rá sem lehet ismerni! Teljesen leépült a közkedvelt színésznő
Rá sem lehet ismerni Minnie Driverre, aki drasztikusan lefogyott, és már nem figyel a kinézetére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Good Will Hunting sztárja, Minnie Driver legtöbbször figyelt arra, hogy a legjobb formáját hozza, ha kilépett az utcára. Most azonban olyan képek kerültek napvilágra, ahol jószerével felismerhetetlen.

A 43 éves színésznő a vörös szőnyegen mindig ragyog, most azonban egyszerű átlagemberként kapták lencsevégre.

Az edzés megszállottja lett

A színésznő nemrégiben fejezte be legutóbbi filmjét, az I Give It A Year címűt, melynek promóciója már el is kezdődött. A forgatás után azonban a színésznőre szinte rá sem lehet ismerni, drámaian lefogyott, és egyáltalán nem érdekli, hogyan néz ki.

A barátai is aggódnak már az egészsége miatt, mint ahogy egyikük nyilatkozta, Driver megszállottan edz egy új kardió edzésformával, amit kicsi súlyokkal végeznek, nagyon magas ismétlésszámmal. Állítólag a színésznőnek mindez annyira bejött, hogy kirobbantani sem lehet az edzőteremből, hiába figyelmeztették már a trénerek is arra, hogy túlzásokba esik.

Minnie Driver azt mondta egy barátnőjének, megijedt, hogy már ennyi idős, és igyekszik versenyt futni az idővel. Amikor sminkel és normálisan felöltözik, valóban jó pár évet letagadhatna a korából, ám az ámokfutással csak tönkreteszi a szervezetét, és éppen az ellenkező hatást fogja kiváltani.

Nem árulta el, ki az apa

Minnie Driver egyébként igyekszik valamivel folyamatosan borzolni a hollywoodi kedélyeket, bár nem mondhatni rá, hogy botrányos lenne. Ha nem a kinézetével sokkolja közvéleményt, akkor azzal, hogy nem hajlandó elárulni, ki a kisfia édesapja.

Azt is csak a gyerek harmadik születésnapja után mondta el, hogy az apa forgatókönyvíró, akivel egy munkája kapcsán találkozott, ám hogy ki is ő pontosan, azt máig nem lehet tudni.

Azt rebesgették, hogy a férfi akkor hagyta el a színésznőt, amikor ő elé állt, hogy gyermeket hord a szíve alatt, a filmes viszont nem akarta lekötni magát.

Ezt is szeretjük