Alkoholista ronccsá züllött az egykori díva, Liza Minnelli
Több mint harminc éve képtelen letenni a szeszespoharat a milliók által bálványozott legendás művésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos világsztár életét és karrierjét tette már tönkre az alkohol – közülük az egyik legtragikusabb eset a hatvankét éves Liza Minnellié. Anyja, Judy Garland minden idők egyik legnagyszerűbb színésznője volt, Liza pedig már kora gyermeksége óta a showbiznisz bűvöletében élt.

Extrém viselkedésével sokkolja rajongóit

A táncosként, énekesként és színészként egyaránt felejthetetlen díva gyerekfejjel számtalan példáját látta annak, ahogy a hírnévvel járó mérhetetlen stressz gyilkos függőségekbe hajszolja az ünnepelt sztárokat, így nem meglepő, hogy igyekezett távoltartani magát a kísértéstől.

Harminc éves koráig nem is ivott egyáltalán alkoholt, onnantól kezdve azonban néhány év alatt kicsúszott a lába alól a talaj. Nyolc év múlva függősége olyannyira súlyossá vált, hogy az Oscar-díjas művésznő kénytelen volt beismerni alkoholizmusát.

Az elvonókúra sem segített

Démonjaitól szabadulni próbálván a Kabaré csillaga elvonókúrán is részt vett, így sem sikerült azonban teljesen leküzdenie káros szenvedélyét.

Magánéleti botrányokkal és sikertelen házasságokkal a háta mögött a nagymamakorú díva bevallja, még mindig napi szinten harcol függőségével, és retteg a visszaeséstől.

Bár állítja, hogy hosszú ideje nem ivott egy kortyot sem, időről-időre megmagyarázhatatlan balesetek történnek vele, amikről sajtószóvivői mélyen hallgatnak.

Előfordult már, hogy rejtélyes okokból koncerteket kellett lemondania, vagy hogy szédült és rosszul lett egy-egy fellépés alkalmával. Nemrégiben Svédországban esett össze a színpadon, s az eset után orvosai azonnal visszavitették New Yorkba.

Bár a rosszullét okáról a díva környezete mélyen hallgat, sokan azt rebesgetik, hogy az alkoholfüggőség ismét hatalmába kerítette a sztárt.

Ezt is szeretjük