Botrány! Szűzen pucérkodik a zűrös Miley Cyrus
Újabb balhé van kitörőben az eddig sem visszafogottságáról híres Disney-fruska körül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus nevét lassacskán megjegyezzük, pedig a Disney-csatorna által futtatott Hannah Montana sorozatot még nem is magyarították. Ismeretes, hogy a 15 éves sztárcsemete – a leányzó ugyanis Billy Ray Cyrus countryénekes porontya - egy kettős életet élő tinit alakít: nappal amolyan jókislányos barnaként iskolába jár, ám éjjelente vadóc, szöszi énekesnővé vedlik át.

Úgy tűnik, a híressé vált tinédzser inkább karakterének ezen utóbbi kvalitásait tette magáévá, egy ideje ugyanis botrányt botrányra halmoz.

Szűzies vagy romlott?

Év elején prostisra vette a figurát, és webkamerával készített ledér fotói gyorsan ellepték az internet minden apró pontját, fellebbentve a fátylat az addig oly gondosan őrizgetett szűzies imidzsről, melyet Disney-ék szorgosan próbáltak elhitetni a nézőkkel. Tavasszal pedig a Vanity Fair magazin címlapját díszítette zsenge és meztelen teste, csupán egy fehér lepedő takarásában a kényes pontokon.

Az eset nem várt botrányt robbantott ki: az amerikai szülők tiltakoztak, hogy egy tinédzserről ilyen képek készülhettek, néhány ismert színész, mint például Jamie Lee Curtis pedig a naivnak beállított tini mellé állt. Kedvesen pátyolgatták, mondván, csak a gonosz felnőttek vették rá mindenféle csúnyaságra – figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a megjelent interjúban maga Cyrus lelkendezik, milyen jól sikerültek róla a képek.

Legújabban ismét csak pucérkodásról van szó, mégpedig egy készülő film, az Undiscovered Gyrl kapcsán, melyet Allison Burnett regénye alapján forgatnak a közeljövőben, és melynek parti- és szexfüggővé váló, lezüllött tinijét ki más, mint a botrányhősnő alakítaná.

- Bár korai még erről beszélni, de Miley-t tényleg foglalkoztatja a film, ha pedig megkapja a szerepet, akkor jóval több meztelenkedésben lehet majd része az embereknek, mint amilyenek a Vanity Fair-ben megjelent fotók voltak – árulta el egy bennfentes.

Ám hiába a botrányok, a színész-énekesnő állítja, még őrzi szüzességét, és teszi ezt egészen az esküvője napjáig – ennek bizonyítékául egy úgynevezett ártatlanság-gyűrűt visel, mely mindig emlékezteti eme ígéretére.

Ezt is szeretjük