Smink nélkül zsíros bőrű pufók Miley Cyrus
Leleplező fotóval
Bizony Miley Cyrust sem kerülik el a tinédzserkor olyan kellemetlen tünetei, mint a zíros és pattanásos arcbőr.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus neve jó ideje talán nem cseng olyan ismeretlenül a hazai olvasók számára sem, hiszen a fiatal sztárocska különféle botrányairól már mi is többször beszámoltunk.


A 17 éves színésznő az egyik legellentmondásosabb figurája az álomgyárnak, hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, hírnevét azonban sokkal inkább a nevéhez köthető pikáns balhéknak, semmint tehetségének köszönheti.

Azt állította, hogy teherbe esett

A tinibálvány az elmúlt időszakban ugyanis gondoskodott arról, hogy a neve lépten-nyomon a címlapokra kerüljön. 2007 őszén például arról kezdtek pletykálni, hogy teherbe esett, a hírről persze nem sokkal később kiderült, hogy kacsa.

Ezek után egyre csak szállingóztak azok a finoman erotikus képek, melyeket Cyrus magáról készített lenge öltözetben, 2008 tavaszán pedig mindezt megkoronázta azzal, hogy ruhátlannak tűnő testtel pózolt Annie Leibovitz kamerája előtt.

Csak úgy tűnt, hogy meztelen

A művészi igényű fotók a Vanity Fairben jelentek meg, és a magazin végül azzal tisztázta az ügyet, hogy az említett képeken valójában viselt ruhát Cyrus a lepedő alatt – de ez persze nem látszik a fotókon.

Ahogyan sok más sztárhölgyről, róla is napvilágot látott egy olyan leleplező fotó, amelyen a tinisztár korántsem fest olyan elbűvölően, mint ahogy rajongói megismerték.

Smink nélküli, pufi arcával ugyanis egy teljesen átlagos kamaszlánynak néz ki, akinek zsíros bőre csak úgy csillog, nem beszélve a pattanások vöröslő nyomairól.

Ezzel persze semmi baj sincsen, de Hugh Hefner biztosan nem ezt a képet látta róla, amikor felajánlott neki egy pucér Playboy-fotózást.
Ezt is szeretjük