Nem túlzás? Pucér fotózást kínáltak a 15 éves Miley Cyrusnak

Az egyik legzűrösebb kamaszlányra már a hírhedt öregember, Hugh Hefner is lecsapott!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrust feltehetően csak most kezdi megismerni Európa, de biztosak lehetünk benne, hogy egy-két múlva már mindenki kivülről fogja fújni a zabolátlan tinilány nevét.

Miley Cyrus ugyanis Amerika egyik legismertebb fiatal sztárja, aki egy nálunk nem annyira ismert Disney-sorozat, a Hannah Montana főszereplőjét alakítja.

A lány még csak most kezdett kamaszodni, de máris botrányos fotók szivárogtak ki róla a neten.

Az egyiken egykori pasija ölében hentereg, a másikon pedig melltartóját villantja meg csintalanul.

A Disney természetesen alaposan meglovagolja kis üdvöskéjének vírusként terjedő hírnevét, a sorozat kapcsán ugyanis piacra dobtak egy CD-t, majd koncertezni küldték Miley Cyrust.

A lány pedig láthatóan élvezi a körülötte zajló felhajtást, amely akkor hágott a tetőfokára, amikor megszellőztették róla, hogy terhes!

A hírről persze később kiderült, hogy kitaláció, ettől függetlenül mindenki felkapta a fejét a hallatán.

Meztelenül is pózolna?

Április végén azonban sikerült a fékezhetetlen lánynak megint megbotránkoztatnia a világot, ugyanis topless pózolt a Vanity Fair legendás fotósának, Annie Leibovitz-nak a fényképezőgépe előtt!

Habár a fotókon tényleg úgy látszik, mintha korábban ledobta volna melltartóját, később kiderült, hogy takaróba csavart felsőtestén igenis volt melltartó.

A felhajtás azonban ezzel még korántsem ért véget, pár napja ugyanis a Playboy ura, Hugh Hefner azt nyilatkozta a tévében, hogy szívesen látná címlapon Miley Cyrust, aki szerinte igencsak csinos hölgy.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A Vanity Fair fényképei ártatlanok voltak. Adjunk még neki három évet és máris készen áll majd a Playboy-fotózásra! Én biztosan megvárom, amíg betölti a 18-at – nyilatkozta a 82 éves Hefner.

Ezt is szeretjük