Ferenc pápa lenne Miley Cyrus legnagyobb rajongója? Nézd meg, milyen képet posztolt a botrányhősnő
Így reklámozta új albumát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A twerkkirálynő, Miley Cyrus rajongói többségénél kiverte a biztosítékot, amikor Ferenc pápáról tett ki egy képet a közösségi oldalára.

A manipulált fotón az egyházfő éppen Miley legújabb albumát fogja a kezében.

Ez már rajongói szerint is túlzás

Miley Cyrusszal az utóbbi időben nagyon elszaladt az a bizonyos ló, és már nemcsak az Amerikai Televíziós Családjogi Aktivista Szervezet nőtagjai kívánják a vérét, hanem saját rajongói is ellene fordultak.

Igaz, hogy az énekesnő rajongótábora javarészt lázadó kamaszlányokból áll, de még közülük is sokan vallásos családból származnak, és fontos számukra a hitük.

Miley valószínűleg nem sértőnek szánta a képet, amelyen az egyházfő a sztár új lemezét, a Miley Cyrus & Her Dead Petz - azaz Miley Cyrus és a halott kisállatai - albumot tartja éppen a kezében. Az eredeti fotón Ferenc pápa természetesen a Bibliát fogja, emiatt még sértőbbnek tartják a photoshopolt alkotást.

A botrányhősnő ezzel a képaláírással posztolta a fotót: "Minden menő srác a Miley Cyrus & Her Dead Petzet hallgatja!"

A kommentelők egy része így is viccesnek találta az alkotást, és védik a twerkkirálynőt, aki szerintük csak meg akarta nevettetni követőit, és semmilyen rossz szándéka nem volt, nagyobb részük azonban hangot adott nemtetszésének.

"Enferma mental", írta egyik spanyol követője, ami magyarul annyit tesz: agybeteg, több ezren pedig egyszerűen a tiszteletlenség szót kommentálták a kép alá.

Ezt is szeretjük