Minek titkolóznak? Leleplező fotókon a színésznő és új párja
Lebuktak!
Mila Kunis és Ashton Kutcher tagadja, hogy egy párt alkotnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mila Kunis és Ashton Kutcher már hónapok óta látványosan sok időt tölt együtt. Habár ők még mindig cáfolják, hogy több lenne köztük barátságnál, mégis nyílt titok, hogy jóval szorosabbra fűzték kapcsolatukat.

Nemrég leleplező felvételek kerültek nyilvánosságra róluk: a lesifotósok meghitt helyzetben, csókolózás közben örökítették meg őket, a képek persze hamar bejárták a világot.

Miért titkolóznak?

Így már nem lehet kétség, hogy Hollywood új sztárpárja csak a nyilvánosság előtt igyekszik egyelőre titokban tartani az új románcot.

- Teljes mértékben egyedülálló vagyok. Csak együtt lógunk, ismerjük egymást 15 éve. Nincs köztünk több barátságnál, jól érezzük magunkat együtt, ennyi az egész - olvashatók a 28 éves színésznő szavai az Elle magazin augusztusi számában.

A 34 éves, szexi színész 2011 novemberében, nyolc év után szakított Demi Moore-ral, de válásukat még nem mondta ki a bíróság.

Ez is közrejátszhat abban, hogy nem álltak ki a nyilvánosság elé az új kapcsolattal, habár ez feltehetően már mindenki számára egyértelmű.

Máris összeköltöztek?

Állítólag a friss szerelmesek elválaszthatatlanok egymástól, lényegében össze is költöztek.

- Gyakorlatilag együtt élnek. Teljesen össze vannak nőve, mint minden friss szerelmes. Már hónapok óta találkozgatnak, és ezt nem lehet örökre titokban tartani. Majdnem minden éjszakát együtt töltenek. Mila lényegében beköltözött Ashton hollywoodi házába - nyilatkozta a The Sun című lapnak egy bennfentes.

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy az egyébként is labilis Demi Moore hogyan reagált a hírekre, de állítólag nem viselte jól, hogy volt kedvese ilyen gyorsan túllépett házasságukon.

- Habár Ashton folyamatosan csalta, de mindig más nővel, egyik sem volt párkapcsolat, mint ahogy most Milával, és ez az, ami most kiborítja Demit - árulta el egy forrás a RadarOnline-nak.

A két fiatal sztár egyébként több éven át szerelmespárt játszott az Azok a hetvenes évek című sorozatban, így esetükben a munkakapcsolatból lett szerelem.

Ezt is szeretjük