Mi lett a nők egykori bálványából? A népszerű színész látványosan elhízott
Mickey Rourke teljesen elhagyta magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke állapota egyre súlyosabb, a környezetében lévő barátok, egykori munkatársak komoly depresszióra gyanakszanak.

Azt, hogy a színész állandóan sapkát visel, már kezdi megszokni a világ, de lerobbant külsején meglepődnek a rajongók is.

Súlyosan meghízott

Mickey Rourke egyik leghíresebb filmje a 9 és 1/2 hét volt, ahol egy furcsa szexuális szokássokkal rendelkező férfit játszott Kim Basinger oldalán. A film hatalmas sikert aratott, aminek köszönhetően a színész nagy médiafigyelmet kapott, rengeteg rajongója lett, mindenki vele akart ágyba bújni.

Ma már kicsit sem hasonlít akkori énjére. A rengeteg plasztika, a furcsa öltözködés, öregedés és a súlyfelesleg teljesen eltorzította a sztár külsejét. A 60 éves férfi sokak számára inkább nevetség, mint rajongás tárgyává vált.

A színészt Kaliforniában kapták lencsevégre, amint edzőruhában sétál az utcán. A tréningnadrág nála megszokott viselet, annak ellenére, hogy edzőteremben nagyon ritkán látják. Szettjét pedig mi mással, mint imádott sapkájával egészítette ki, melyben leginkább egy hajléktalanra hasonlított.

Elhanyagolja magát

A színész jó pár évig mellőzték a filmiparban, melynek következtében depressziós lett, mára viszont visszatért a köztudatba.

Mivel több filmet is forgat, és egyre többet foglalkoztatják, senki nem érti, hogy miért romlik az állapota, és miért nem szedi össze magát.

Mickey Rourke 2014-ben három filmben is feltűnik majd, a sztár hosszú évek óta nem dolgozott ennyit. Belső források szerint elkeseredett - élvezi a munkát, mégis aggódik, hiszen már sokkal nehezebben tartja az iramot, mint régen.

Ezt is szeretjük