Rommá itta magát az agyonplasztikázott Mickey Rourke
Helyszíni fotók
Az egykori szívtipró nem hazudtolta meg önmagát: holtrészegen rontott ki az erotikus szórakozóhely épületéből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az önpusztítás mesterei kétségkívül a zenészek, ám a színészek között is akadnak néhányan, akik képesek megmártózni a züllés mocsarában.


Elég csak David Hasselhoffra gondolni, aki már több alkalommal itta magát kis híján halálra. Nick Nolte a hawaii reptér várótermében rúgott be könyörtelenül, Mel Gibson pedig rekesz hűtött sörökkel száguldozott betintázva.

Szeret mulatozni

Legutóbb Hollywood egyik megzabolázhatatlan fenegyerekét, Mickey Rourke-ot örökítették meg a lesifotósok holtrészegen, amint augusztus 27-én elhagyta a londoni Stringfellows nevezetű, ölben előadott pajzán táncokra specializálódott nightclub épületét.

Az 55 éves amerikai színészt nem először láthattuk tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után, ugyanis közismerten szeret a pohár fenekére nézni. A valamikori bokszolónak természetesen minden oka megvan az ünneplésre, hiszen A pankrátor című filmmel két évtizedes mélyrepülés után üstökösszerűen került vissza Hollywood térképére.

Alakítását díjesővel jutalmazták, ám az Oscart végül Sean Penn vehette át helyette, aki megejtő érzékenységgel formálta meg Henry Milk homoszexuális politikust.

Díjátadó után pezsgő

Ami pedig a piálást illeti, Rourke lazaságát lehetetlen lekörözni. Az egykori szívtipró kendőzetlen és önironikus köszönőbeszédét önfeledten nevették végig a résztvevők, miután átvette a BAFTA-díjat.

Ám ez a műsor még semmi sem volt, a sztár ugyanis a gála végén a fotósok előtt nyakalt be egy hatalmas üveg pezsgőt, másik kezében a díjjal!

Azóta pedig Mickey Rourke-ot elhalmozták szerepekkel. Az elkövetkezendő két-három évben találkozhatunk majd vele a Vasember 2-ben, valamint a 13 című remake-ben, ami egy idegtépő oroszrulett-bajnokságot mutat be.

Meg nem erősített hírek szerint felbukkan majd a Rambo 5-ben is, amiben John Rambo megtudja, hogy van egy lánya, akit elrabolt egy afrikai szekta.

Ezt is szeretjük