A 80-as évek legjóképűbb színésze volt - Így tönkretette a plasztika Mickey Rourke-ot
A 9 és 1/2 hétben minden nő odavolt érte.

mickey-rourke-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke fiatalon igazi szívtiprónak számított: a nyolcvanas években odavoltak a nők a jóképű színészért. A 9 és 1/2 hétben, Az angyalszívben és A test melegében is igazi álompasi volt.

Így néz ki most Mickey Rourke

A sztár a színészkedés mellett bokszolói karrierbe is kezdett, a sportnak köszönhetően azonban a kilencvenes évekre igencsak megváltozott a külseje - főként a fizimiskája, ami az ütéseknek köszönhetően teljesen eldeformálódott.

Ezek után plasztikai sebészekhez fordult, azonban a végeredmény egyre rosszabb lett - mára annyira rémes lett a külseje, hogy alig ismernénk fel benne az egykori szívtiprót. Ugyan visszatért a színészkedéshez, de a történtek óta inkább negatív karakterek szerepét osztják rá. A Vasember második részében, a Sin City-ben és a The Expendables - A feláldozhatókban is feltűnt.

Rourke-ot legutóbb a New York-i divathéten kapták lencsevégre, állandó társa, imádott ölebe társaságában. A sztár híres az extravagáns és eklektikus stílusáról - ezt a rendezvényen is megmutatta, ahová lila bőrkabátban, tollas kalapban és kigombolt selyemingben érkezett.

Coverfotó és ajánlóképek: Northfoto.

Ezt is szeretjük