Nyilvánosan kért elnézést Mick Jagger szeretője - Miatta vált el a sztárpár
Nézd meg!
Emiatt adta be a válókeresetet Jerry Hall.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Évtizedek múltán úgy döntött Luciana Morad, Mick Jagger egykori szeretője, hogy az énekes akkori feleségének, Jerry Hallnak kijár egy bocsánatkérés, amiért viszonyt kezdett a férjével, akitől gyereke is született. A modell a Daily Mail oldalán fogalmazta meg, mennyire bánja, hogy szétszakította a sztárpárt:

- Mindannyian követünk el hibákat, ez a felnőtté válás része. Sohasem akartam senkit megbántani, nagyon sajnálom, amit tettem. Borzasztóan érzem magam Jerry miatt, főként most, hogy már én is feleség vagyok. Próbáltam írni neki néhány évvel ezelőtt, hogy a bocsánatát kérjem, de nem válaszolt. Igaz, nem is reméltem, hogy visszaírna nekem. Csak annyit akartam elmondani, hogy nagyon sajnálom, és sohasem akartam tönkretenni a házasságát. Nem tehet róla az ember, hogy kibe szeret bele, és én borzasztóan belehabarodtam Mickbe. Mindennap zokogtam a terhességem alatt. Szörnyű dolgokat mondtak rólam, és valahol igazuk is volt. De aztán megérkezett a kisfiam, Lucas, és minden helyrejött. De úgy gondolom, Jerrynek még mindig tartozom egy bocsánatkéréssel - egy nő sem érdemli meg, hogy egy ilyen szörnyűséget át kelljen élnie - írta a lapban.

Sztárok titkos szerelemgyerekei

Ezek a sztárok nemcsak megcsalták a feleségüket, de még gyermekük is született a titkos afférból - nézd meg, hogy néznek ki ma a hollywoodi hírességek szerelemgyerekei!

Ezt is szeretjük