Megszállottként üldözi! Kollégája teljesen belehabarodott a színésznőbe
Úgy tűnik, tartós lesz Michelle Williams és Jason Segel szerelme.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciusban derült ki, hogy az Így jártam anyátokkal sztárja, Jason Segel és Heath Ledger exe, Michelle Williams együtt vannak. A pár nem szokott nyilatkozni kapcsolatukról, egyáltalán nem verik nagydobra.

Nemrégiben azonban feltűntek együtt egy Broadway-darab, a One Man, Two Guvnors komédia bemutatóján, és szemtanúk szerint nagyon szerelmesen néztek egymásra.

A megszállottja lett

- Jason teljesen oda van Michelle-ért, szinte a megszállottja. Már az apaságot is gyakorolja, hiszen a színésznőnek van egy hatéves lánya Heath Ledgertől. Jason sokat játszik a gyerekkel, rajzolnak és zenélnek is - mondta el a US magazinnak a pár egy közeli barátja.

A színész egyfajta apamodellé vált a kislány számára, aki még csak hároméves volt, amikor édesapja elhunyt.

Az Egy hét Marilynnel sztárja Heath Ledger 2008-as halála után nem sokáig szomorkodott, még az év júliusában összeházasodott Spike Jonze rendezővel. A frigy mindössze egy évig tartott, a színésznő ezek után Ryan Gosling társaságában keresett vigaszt.

Nem elég a kedvesség

Év elején felröppentek azonban a pletykák, hogy a Blue Valentine és a Mupppets főszereplői között több van, mint barátság. A párt egyre többször kapták lencsevégre, ahogy közösen andalogtak, vagy nevetgéltek.

- Azt hiszem, mindketten nagyon szeretnénk boldogok lenni. Csak ennyit mondhatok erről - nyilatkozta akkor Segel egy amerikai tévéműsorban.

Michelle Williams szintén rébuszokban nyilatkozott a kanadai Flare magazinnak.

- Az ember többet érdemel annál, mint hogy csak kedvesek legyenek vele. A mai világban azt hisszük, a kedvesség valamiféle kivételes dolog. Ezért hajlamosak vagyunk belenyugodni, hogy ez a legtöbb, amit kaphatunk. Pedig csak magunkba kellene nézni, hiszen bennünk is megvan ez a tulajdonság. Az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy megalkudjunk, és igenis, hinnünk kell, hogy megérdemeljük a legjobbat - vallotta a színésznő, aki ezzel talán bukott házasságára és bimbózó kapcsolatára is gondolt.

Ezt is szeretjük