Elárulta a titkát! Michelle Pfeiffer így őrzi meg szépségét 50 felett is
Íme, a részletek
Michelle Pfeiffer vegetáriánus életmódra váltott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha ráncaik eltüntetéséről és bőrük feszességéről van szó, egyes sztárok elég messzire képesek elmenni, csak, hogy felvehessék a versenyt fiatal pályatársaikkal.

Az 54 éves Michelle Pfeiffert többször megvádolták azzal, hogy sebészkés formálta át az orrát, száját pedig hylauronsavas beavatkozásnak köszönheti, ő azonban tagadja, hogy valaha is plasztikáztatott volna. Inkább az egészséges életmódra esküszik.

Az egészsége a legfontosabb

- Apám rákban halt meg. Ráadásul minél idősebb lesz az ember, annál többen betegednek meg körülötte. Mikor látod, hogy küzdenek a kórral és haldoklanak, úgy érzed, mintha egyfajta figyelmeztetés volna. Arra, hogy vigyázz magadra jobban - nyilatkozta a színésznő a Piers Morgan Show-ban.

Persze azt sem tagadta, szeretne tovább fiatal maradni, de úgy gondolja, ez csak második lehet a sorban a hosszú, egészséges élet vágya után.

Vegetáriánus életmódra váltott

A színésznő egy ideje egyáltalán nem fogyaszt állati eredetű termékeket. Még a húst, a tejtermékeket és a tojást is kiiktatta az étrendjéből. A módszer pedig úgy tűnik, működik, hiszen az Éjsötét árnyék premierjén több mint tíz évet letagadhatott volna a korából.

A vegán életmód természetesen komoly odafigyelést igényel, hiszen az állati eredetű termékek olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, melyeket ebben az esetben más forrásból kell bevinni a szervezetbe.

Akárhogy is, Michelle Pfeiffer jobb formában van, mint valaha. Az elmúlt egy évben három filmben is játszott, a pletykák szerint pedig Luc Besson őt kérte fel következő alkotásának, a Malavitának a női főszerepére, melyben Robert De Niro lenne a partnere.

Sőt, a színésznő azt is elárulta, ha felkérnék, akkor szívesen bújna újra a macskanő jelmezébe. Ami nem csoda, hiszen a szexi képregénykarakter hozta meg számára az igazi világhírnevet.

Ezt is szeretjük