Alig múlt 30 éves! Bőrrákot diagnosztizáltak az ismert színésznőnél
Michelle Monaghan pár éve egy anyajegy miatt ment el az orvoshoz, így derült ki, hogy bőrrákja van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forráskód barna szépsége, Michelle Monaghan karrierje felszállóágban van, magánélete pedig a lehető boldogabb, mióta férjhez ment, és megszületett a kislánya.

A színésznő azonban a Health magazin novemberi számában elárulta, pár hónapja még közel sem volt minden ilyen felhőtlen, hiszen a közelmúltban súlyos betegséggel kellett szembenéznie.

Férje vette észre a furcsa anyajegyet

A 35 éves sztár a magazinnak elmesélte, hogy tulajdonképpen grafikus férjének, Peter White-nak köszönheti az életét, a férfi lett ugyanis figyelmes a rendellenes alakú anyajegyre neje lábszárán.

A színésznő először kinevette párját, és elengedte a füle mellett a tanácsát, hogy nézesse meg egy bőrgyógyásszal. Férje azonban addig-addig mondogatta, hogy menjenek el az orvoshoz, míg ráállt.

Ez lett a szerencséje, kiderült ugyanis, hogy az anyajegy valóban rákos elváltozást mutat, amit csak műtéttel lehet eltávolítani.

- A vádlimon vette észre az anyajegyet. Hajthatatlan volt, erősködött, hogy nézessük meg. Kiderült, hogy bőrrák, és végül egy elég nagy darabot távolítottak el a lábamból. Hálás vagyok, hogy a férjem észrevette azt az anyajegyet - mesélte a színésznő.

Fél az újabb rákos megbetegedéstől

A bőrrák ugyan nem terjedt tovább, de a színésznő a rákos elváltozás felfedezése óta különösen ügyel az egészségére. Tíz éven keresztül erős dohányos volt, de az eset óta még a füstölgéssel is felhagyott. Reméli, hogy a tüdejének sikerül regenerálódni, és nem kell semmiféle rákbetegséggel megküzdenie a jövőben.

Michelle Monaghan - akinek új filmje, a Gépfegyveres prédikátor decemberben kerül bemutatásra a hazai mozikban - 11 éve van együtt kedvesével, de a pár csak 2005-ben házasodott össze.

2008 novemberében világra jött első gyermekük is, egy kislány, Willow Catherine. A sztárpár New Yorkban él, távol a Los Angeles-i nyüzsgéstől.

Ezt is szeretjük