Még csak 33 éves! Rákkal műtötték a közkedvelt énekesnőt
Michelle Heaton brit énekesnőnek a műtét során mindkét mellét el kellett távolítani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Heaton, a britek kedvence a múlt héten egy veszélyes operáción esett át, amely során mindkét mellét eltávolították.

A fiatal énekesnő jól van, már néhány hónapos kislányát is beengedték hozzá a kórházba.

Vállalkozott a műtétre

Ahogyan azt már korábban megírtuk, Michelle Heaton szervezetében kimutatták azt a gént, melynek előfordulása esetén 85% esélye van a rák kialakulásának. Ennek megelőzésére az orvosok dupla masztektómiát javasoltak neki.

Az énekesnő múlt héten vállalkozott az operációra, amely során mindkét mellét eltávolították, most pedig a nyilvánosság előtt osztotta meg fájdalmas emlékeit és tapasztalatait.

A Closer magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a beavatkozás óta még nem mert a tükörbe nézni.

- Teljesen érzéketlen a mellkasom. Amikor megérintem, olyan, mintha nem is az én bőröm lenne. De azt mondják, ez normális ilyen műtét után. Még nagyon ingatag vagyok lelkileg, és sokszor sírok - mesélte.

Kislánya néhány hónapos

A Liberty X egykori énekesnője azt is elmesélte, hogyan teltek az operáció utáni első napjai a kórházban.

- Hugh, a férjem behozta hozzám a kislányomat, Faith-t, de csak 20 percre, mert ő nagyon aktív baba, én pedig még csak megölelni sem tudtam. A legrosszabb érzés, amit el tudok képzelni, az, hogy nem foghatom meg a gyermekemet - mondta szomorúan.

Az énekesnő csupán 33 éves, férjével, Hugh Hanley üzletemberrel 2010 júliusában házasodtak össze, lányuk pedig idén januárban látta meg a napvilágot.

Miután kimutatták szervezetében az említett gént, azt nyilatkozta, hogy számára mindent megér az, hogy lássa gyermekét felnőni, a műtétre is ezért vállalkozott.

Ezt is szeretjük