Ilyen Erzsébet királynő a négy fal között - Michelle Obama kotyogta ki a titkot
Ilyen valójában az uralkodónő.

michelle-obama-erzsebet-kiralyno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Obamának olyan élményben volt része, ami nem sokaknak adatik meg: nemcsak ellátogathatott a Buckingham-palotába, hogy találkozzon a királynővel, hanem még ott is alhatott a 2011-es látogatás során.

A királyi pár korántsem szigorú

A first lady azt is elmesélte, hogy sem a királynő, sem Fülöp herceg nem olyan, amilyennek elképzelnénk:

- Mire eljutottunk az ottalvós buliig, egész jól megismertük egymást. Tudjátok, mi a legmeglepőbb dolog bennük? Amint eltűnnek a kamerák, mintha teljesen kifordulnának magukból. Éppen olyanok, mint az átlagos emberek, akik szeretnék, ha úgy is bánnának velük. Szeretik, ha megölelik vagy megérintik őket. Ó, és pletykálni. Imádnak pletykálni - mesélte Michelle a MUSE rendezvényén.

Az egykori first lady arról is beszélt, hogy hol ízlett neki jobban a felszolgált étel, Amerikában vagy az Egyesült Királyságban:

- Nem akarok senkit megbántani, de az amerikai ételek egyértelműen verik a brit konyhát. Persze, azt is el kell ismernem, hogy a királynő szebb tányérokon tálaltatta fel a vacsorát - egyszerűen gyönyörű a porcelánkészlete. Sőt, egyszer még aranytányérból is ettünk. Alig akartam elhinni. Van egy szobájuk, ahol minden egyes dolog aranyból van. Mivel Sasha szülinapja volt, megmutatták nekünk - egyszerűen lenyűgöző - mesélte a látogatásukról.

michelle-obama-erzsebet-kiralyno-nagy

Michelle és Barack Obama azonban nemcsak Erzsébet királynővel és Fülöp herceggel alakítottak ki szorosabb kapcsolatot: a királyi család fiatal tagjaival is nagyon jó, baráti viszonyt ápolnak. Michelle és Harry herceg az Invictus játékokon talált egymásra, és a leköszönésük óta is rendszeresen találkozgatnak.

Kérdéses, hogy meghívást kapnak-e Harry és Meghan esküvőjére, ugyanis, habár a herceg nagyon szívesen látná őket, Trumpot esze ágában sincs meghívni a szűk körű eseményre, ezért valószínűleg Obamáék sem vesznek majd részt a lagzin, hogy elkerüljék a diplomáciai összetűzést.

Harry korábban, a Radio 4 Today show című műsorában ezt nyilatkozta a dologról:

- Még nem állítottuk össze a vendéglistát, és meghívókat sem küldtük ki, úgyhogy ki tudja, hogy kapnak-e meghívót. Különben sem rontanám el a meglepetést - mondta sokat sejtetően a herceg.

Ezt is szeretjük