Ezt még nem láthattad! Családi fotókon Michael Schumacher és Corinna
Ma ünnepli házassági évfordulóját Michael Schumacher és felesége, Corinna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 19. házassági évfordulóját Michael Schumacher és Corinna. A Forma-1-es világbajnok és felesége 1991 őszén ismerkedett meg, Corinna Heinz-Harald Frentzen egykori barátnője volt. 1995. augusztus 1-jén házasodtak össze Kerpen-Manheimben, míg az egyházi szertartást négy nappal később tartották a bonni Petersberg-vár kápolnájában. Michaelnek és Corinnának két gyermeke született: Gina-Maria 1997. február 20-án és Mick 1999. március 22-én. Újságírók gyakran tették fel a kérdést a világbajnoknak, szeretné-e, ha fia autóversenyző lenne. Ő erre azt válaszolja, féltené fiát, ugyanakkor szeretné, ha valaki továbbvinné a Schumacher nevet az autósportban.

- Van egy kis elektronikus Ferrarink. Gináé volt, de ő nem nagyon szerette, úgyhogy Mické lett, és mindössze egyévesen beleült, és elkezdte vezetni. Alig hittem el. Boldog benne. Akkor, amikor járni tanult, elkezdett vezetni is - nyilatkozta.

Nézd meg Schumacherék ritkán látott családi fotóit!

Nézd meg, hogy szeretik egymást!

A 45 éves sportember egyszer azt nyilatkozta, már 19 éve élnek tökéletes harmóniában, anélkül, hogy egyetlen komoly vitájuk is lett volna.

- Ugyanazokban az értékekben hiszünk. Minden alkalommal, amikor versenyzek, Corinna az én őrangyalom - mondta Schumacher.

Ezt is szeretjük