Októberben lett volna 36 éves! Váratlanul elhunyt a tehetségkutató felfedezettje
Michael Johns az American Idol 2008-as szériájában tűnt fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014. augusztus 1-jén, életének 35. esztendejében elhunyt Michael Johns énekes, az American Idol egykori döntőse, jelentette a Hollywood Reporter. A sztár halálát az értesülések szerint egy vérrög okozta, amely egy bokasérülést követően alakult ki a szervezetében.

- Michael Johns kivételes tehetség volt, és mindannyiunkat letaglózott halálának a híre. Tagja volt az American Idol népes családjának, és nagyon fog hiányozni. Részvétünk a családjának és a barátainak ebben a szomorú és nehéz időszakban - olvasható a tehetségkutató oldalán közzétett közleményben.

Maga Simon Cowell is, aki 2002-től 2010-ig zsűritagként működött közre a műsorban, kifejezte együttérzését a Twitter-oldalán, állítása szerint Michael Johns "nagyszerű fickó volt".

Az ausztrál származású, 1978. október 20-án született Michael Johns az American Idol 2008-as évadában tűnt fel, és bár nyolcadik helyen végzett a megmérettetésben, egy évvel később kiadta saját albumát Hold Back My Heart címmel, amivel bekerült a Billboard 200-as listájára. 2012-ben pedig egy kislemezzel jelentkezett.

Bohemian Rhapsody

Hallgasd meg, hogyan énekelte a Queen slágerét Michael Johns!

Mindemellett David Foster Grammy-díjas zenei producert is meggyőzte a tehetsége, a férfi meghívta szerepelni a Hit Man: David Foster and Friends showműsorába, ahol a sztárvilág leghíresebbjeit látta vendégül, Céline Diontól Kevin Costneren át Michael Bubléig.

Michael Johns házas volt, feleségével, Stacey-vel még 2003-ban ismerkedett meg, majd négy évvel később oltár elé vezette.

Sztárok, akik forgatás közben hunytak el

A színészeket is utoléri a végzet, olykor munka közben. Kattintsd végig a galériát, és tudd meg, kik azok a sztárok, akiket forgatás közben szólított el a halál.

Ezt is szeretjük