Megható! Íme Michael Jackson családi videója

Michael Jackson évekkel ezelőtt készült házi videóján kislánya születésnapját ünnepli szívfacsaró pillanatok közepette.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A The Sun tette közzé Michael Jackson évekkel ezelőtt készült szívfacsaró házi videóját, amelyen a pop királya kislánya, Paris születésnapját ünnepelte neverlandi birtokán másik gyermekével, Prince Michaellel.


A megható felvételen Michael Jacksont új oldaláról ismerhetjük meg. A szupersztár törődő és figyelmes apaként jelenik meg, aki szeretetteljesen törli le kisfia csokis arcát, játszik gyermekeivel, és élvezettel tanítgatja őket a tyúkanyótáncra.

A teljes videót ide kattintva tekintheted meg!

Gyermekeire mikrofont szerelt, hogy a felvételen jól hallatsszon hangjuk, és üzent is nekik, hogy mire figyeljenek a jövőben. A videón egyértelműen érezni, hogy Jackson nagyon közel állt családjához, és az is kiderül, hogy a gyerekek imádták apjukat.


- Prince, ez neked szól, hogy megtanuld az állhatatosság, a bizalom és a siker igaz jelentését – ami nem más, mint a szeretet. Tudom, hogy bármit elérsz majd, amire a szíved vágyik, és minden rajtad múlik. Bármit megtehetsz, amit akarsz. Szeretlek – üzent kisfiának a sztárapuka.

Ezután a földön ülve láthatók, ahogy a kirakót szedegetik össze. Mindeközben Jackson az Invincible albumán szereplő The Lost Children című dalt énekli nekik, azon viccelődve, hogy ne tévesszék el a ritmust.

A világ legjobb apukájának tartották

A mintegy ötperces vidó legmeghatóbb része azonban csak ezután következik.

- Apu, köszönöm neked a születésnapi tortát. Nagyon szeretlek. Te vagy a legjobb apuka az egész világon – mondja édesapjának Paris.
Prince pedig megköszöni Jacksonnak a tőle kapott jégkrémet. A felvétel azzal zárul, hogy az énekes megkérdezi, mi is lenne Paris születésnapi kívánsága.

Michael Jackson élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Csak azt szeretném, hogy azt tedd, amit mindig is: táncolj és énekelj – hangzott a szívfacsaró válasz.

Ezt is szeretjük