Sosem látott fotók a kölyök Michael Jacksonról

Bájos képek

Még jóval a számos plasztikai beavatkozás előtt készültek a felvételek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármilyen furcsa is elképzelni, még a legnagyobb gigasztárok, mint amilyen Michael Jackson, is voltak egyszer gyerekek.

Amikor még nem tudta, mi mindenen fog majd keresztülmenni

Bizony, édes kis gyerekek, akik néhány évesen még csak álmodoztak arról, hogy egyszer majd olyan híresek lesznek, mint a nénik és bácsik a rádióban vagy a tévében.

Persze Jacko története eltér sok sztárétól, hiszen ő nagyon hamar – talán túlságosan is hamar – bekerült a showbiznisz kemény világába, ráadásul édesapja viselkedése csak még frusztráltabb emberré tette az amúgy is érzékeny lelkű fiúcskát.

Családi rémtörténetek

A bokszolóból a fiai menedzserévé előlépett Joseph Jackson ugyanis válogatott módszerekkel bántalmazta mind fizikailag, mind lelkileg gyermekeit, amikről csak felnőtt korukban mertek először beszélni az érintettek.

Az egyik testvér, Marlon Jackson például felidézte, hogyan lóbálta az apjuk fejjel lefelé a kis Michaelt egyik lábánál fogva, miközben folyamatosan ütötte a hátát és a fenekét.

De nemcsak a kicsit verte, a fiútestvérek mindegyike beszámolt arról, hogyan fenyítette meg őket agresszív apjuk. Akit még csak nem is szólíthattak papának, csakis Joseph-nek.

Az is kiderült, Joseph egy másik alkalommal éjszaka, maszkot viselve bemászott az alvó fiuk szobájába, majd üvöltözni kezdett – így akarta ugyanis felhívni a figyelmüket, hogy éjjelre ne hagyják nyitva az ablakot. Arra már nem gondolt, hogy később évekig rémálmai lesznek majd Michaelnek.

Jacko annyira szenvedett apja kitöréseitől, hogy 1993-ban az Oprah Show-ban elmesélte, egy idő után öklendeznie kellett, valahányszor csak meglátta felmenőjét.

Tíz évvel későbbi tévéinterjújában pedig könnyekben tört ki, amikor felidézte, hogyan ült Joseph egy széken, a próbákon, kezét bőrövén nyugtatva - és miként használta, ha valami nem sikerült elsőre.

Nem csoda, ha a bájos kisfiú az idők során nem tudott megbarátkozni önnön tükörképével, és egyre rémisztőbbé szabatta magát.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy apja vonásait igyekezett kivágatni arcából, vagy esetlen valamiféle extrém tökéletességet hajkurászott, ki tudja. Tény, Michael Jackson ma már egyáltalán nem hasonlít arra az álmodozó kölyökre, aki egykor volt. És arra a középkorú férfira pedig végképp nem hasonlít, aki lehetett volna.

Ezt is szeretjük