Exhumálják Michael Jackson holttestét
Hátborzongató fordulat
Conrad Murray ügyvédei bármeddig hajlandóak elmenni, hogy az orvos ártatlanságát bizonyítsák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson 50 éves korában, 2009. június 25-én bekövetkezett halála mélyen megrázta az egész világot, a nyomozás során pedig kiderült, hogy a tragédiáért a pop királyának kardiológusa, Dr. Conrad Murray a felelős.

Dr. Conrad Murray
Michael Jackson tegnap lett volna 52 éves

A világhírű énekes szíve ugyanis azok után állt le, hogy orvosa egy erős, Propofol nevű altatót, illetve másik két szorongásoldót juttatott a szervezetébe. Murray a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát véletlenül elkövetett gyilkosság vádjában, az ügy azonban most újabb hátborzongató fordulatot vett.

Bármire képesek

A News of The World értesülései szerint a kardiológus ügyvédjei megpróbálják megtámadni a korábbi boncolási jegyzőkönyv végeredményét. Céljuk, hogy bebizonyítsák: Michael Jackson más gyógyszerek használata miatt hunyt el, az új vizsgálatok érdekében pedig akár exhumáltatják is a popsztár holttestét.

Ha ugyanis testén más, nem Murray-től származó tűszúrásnyomokat is találnak, az fordulatot hozhat az ügyben. Murray ügyvédjei nem másról akarják meggyőzni a bírót, mint arról, hogy Jackson évtizedek óta súlyos gyógyszerfüggőségben szenvedett, ami szintén hozzájárult halálához.

Családja szerint beteges az ötlet

Ed Chernoff védőügyvéd már meg is kapta az engedélyeket, hogy újra megvizsgáltassa azokat a szöveteket, melyeket Michael Jackson halála után fagyasztottak le.

Még többet meg akarsz tudni Michael Jacksonról? Nézd meg a Sztárlexikonban! Képek, információk és egyéb érdekesség vár kedvenc énekesedről!

A hírek természetesen alaposan megdöbbentették a Jackson famíliát, akik szó szerint betegesnek tartják az ötletet.

- Ha az eredmények nem egyeznek a halottkémével, akkor nagyon erős védelmet kell találniuk.

A következő lépés logikusan az lenne, hogy exhumálják a holttestet, hogy új vizsgálatokat végezhessenek el - nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. 

Ezt is szeretjük