Botrány a forgatáson! Megverték a népszerű rendezőt
Michael Bayt hongkongi forgatásán támadta meg két helyi férfi, a verekedésben meg is sérült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Bay amerikai rendező könnyebben megsérült új filmje, a Transformers 4 forgatásán.

A munka éppen Hongongban folyt, egy külső helyszínen zajlott a felvétel, amikor két támadó megzavarta a forgatást.

Pénzt követeltek

A Transformers új epizódjának, amely Age of Extinction címmel kerül majd mozikba, egy része Hongkongban játszódik, ezért a stáb is a nagyvárosba költözött pár hétre. Ám a külföldi forgatás nem volt problémamentes.

Az egyik forgatási helyszín közel esett egy bolthoz, amelynek tulajdonosai rossz szemmel nézték, hogy a munkálatokból fakadó lezárások miatt rengeteg vevőtől esnek el, ezért úgy döntöttek, kézbe veszik a dolgokat.

Felkeresték Michael Bayt, akitől 100 ezer hongkongi dollárt követeltek a veszteség miatt, de a rendező természetesen egy fityinget sem akart fizetni. Ez felbosszantotta a bolt tulajdonosait, akik nekiestek a filmesnek.

Megverték a hollywoodi rendezőt

A támadók szerencsére csak könnyebb sérüléseket okoztak Michael Baynek, aki csupán az arcán sérült meg.

A boltosoknak még akkor sem sikerült lehiggadniuk, amikor rendőrök érkeztek a helyszínre, amivel csak súlyosbították helyzetüket.

Mivel a két, 27 és 28 éves férfi a rendőrökre is rátámadt,  nem volt kérdéses a letartóztatás. Az elkövetők ellen testi sértés, hivatalos személy elleni erőszak és zsarolás vádjával indult eljárás.

A rendező szerencsére nem szenvedett maradandó sérüléseket, az ütésektől csupán arca lett sebes, orvosi ellátást nem kért. Az új filmet 2014 júniusától láthatja a közönség.

Ezt is szeretjük