Smink nélkül kisfiús az Alice Csodaországban szépsége
Mia Wasikowska első főszerepét kapta meg Tim Burton filmjében. Miát a napokban smink nélkül kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mia Wasikowskát március 8-án kapták lencsevégre a londoni reptéren, ahol a 20 éves ausztrál színésznő hétköznapi valójában, smink nélkül jelent meg.

A fiatal hölgyről minden bizonnyal kevesen gondolták, hogy valójában egy ígéretes karrier előtt álló színésznő, akit jelenleg Tim Burton Alice Csodaországban című mesefilmjének főszerepében láthatunk.

Természetességében is lenyűgöző

Wasikowska teljesen átlagos emberként, egyszerű és visszafogott öltözetben bukkant fel a repülőtéren, azonban még így, szépségápolási szerek nélkül is elbűvölően festett - bár tény, hogy kisfiúsabbnak tűnt, mint a látványos történetben.

Persze, ha kezelésbe veszik a fodrászok és a stylistok, akkor belőle is ízig-vérig bombázót faragnak pillanatok alatt, ám a természetességnek is megvan a maga varázsa.

A feltörekvő Mia egyelőre nem tartozik az igazán ismert színésznők közé, ám pályája jövőbeli alakulását illetően könnyedén elképzelhető, hogy néhány éven belül igazi szupersztárrá válik.

Az Alice Csodaországban című moziban nyújtott alakítását például a The Hollywood Reporter, a Variety és a New York Magazine kritikusai is dicsérték, arról nem is beszélve, hogy máris neves rendezők csaptak le rá.

Elhalmozták szerepekkel

A Good Will Hunting és a Milk Oscar-díjra jelölt rendezője, Gus Van Sant például rábízta következő, Restless című filmjének főszerepét, de láthatjuk majd Miát a The Kids Are All Right című komédiában is, amelyben karaktere - leszbikus szüleik legnagyobb meglepetésére - testvérével együtt elindul kideríteni, hogy ki is lehet a vérszerinti apjuk. Arról nem is beszélve, hogy ő formálja meg Jane Eyre-t a klasszikus regény soron következő feldolgozásában.

Ez kétségkívül elég szép lista ahhoz képest, hogy Wasikowska első szerepét 2004-ben kapta meg az All Saints című ausztrál szappanoperában. A tengerentúlon az In Treatment - a terapeuta című HBO-sorozatban keltett nagy feltűnést.

Ebben egy Sophie nevű lányt alakított, akit egy öngyilkossági kísérlet után a Gabriel Byrne által játszott orvoshoz küldenek.
Ezt is szeretjük