A koronavírus miatt Meghan hercegné se megy a gálára - Elhalasztották az előkelő rendezvényt
A MET-gálát 2020. május 4-én rendezték volna meg.

meghan hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus a feje tetejére állította az egész világot, számtalan koncertet, filmforgatást és rendezvényt kellett lemondaniuk a szervezőknek.

A sztárvilág egyik legexkluzívabb eseményét, a MET-gálát is elhalasztják, pedig a The Sun információi szerint az idei jótékonysági eseményen Meghan hercegné is részt vett volna.

Elmarad a MET-gála

A hagyományok szerint a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban megrendezett jótékonysági divateseményt minden év májusának első hétfőjén rendezik meg, 2020-ban viszont erre nem kerül sor a világjárvány miatt, ezt Anna Winteour, az est házigazdája és a Vogue magazin főszerkesztője jelentette be. 

Többen csalódtak a bejelentés miatt, mivel március elején felröppent az a hír, hogy a sussexi hercegné is megjelenik a divatlap nagyasszonyának rendezvényén, amire egyébként csak meghívóval lehet bejutni. Akkor a The Sun azt írta, hogy a vendéglistán Meghan az első nevek között szerepelt. A brit királyi családból nem ő lett volna az első, aki megjelent volna New Yorkban Anna Winteour eseményén. Diana hercegnő már részt vett az 1996-os MET-gálán.

Itt fontos megjegyezni, hogy bár Meghan hercegné már nem képviseli március 31-től a koronát, azonban ahogy ezt Erzsébet királynő is megerősítette, a visszalépés ellenére továbbra is a királyi család tagjai maradnak Harryvel és Archie-val együtt. 

Többen azért is számítottak arra, hogy Meghan ott lesz az idei gálán, mivel tavaly nyáron részt vett a brit Vogue szeptemberi számának szerkesztésében. Az újság elkészítésekor a címlapot ő tervezte meg, akkor olyan asszonyok szerepeltek a Vogue legelején, akik a hercegné szerint kiváló példaképek minden nő számára. Akkor Jane Fonda, Greta Thunberg, Salma Hayek és Jameela Jamil is helyet kapott a címlapon. A hercegné Michelle Obamával és  Jane Goodall antropológussal is készített interjút, amiket szintén a szeptemberi számban olvashattak.

Ilyen ruhákban képviselte utoljára a királyi családot Meghan

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban képviselte Meghan hercegné utoljára a királyi családot.

Ezt is szeretjük